X Factor стартира тази вечер

Сподели:

„X Factor е училище за звезди”, смята продуцентът на на X Factor Магърдич Халваджиян, който разкри в предаването на „На кафе” какво да очакваме от третия сезон на X Factor часове преди неговия старт тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Х Factor открива истински таланти, които продължават творческия си живот и след приключване на формата. Победителите от предходните сезони на музикално шоу №1 – Рафи Бохосян и Жана Бергендорф, също споделиха пред Гала своите очаквания за третия сезон на X Factor, както подробности около новите си музикални проекти и личния си живот.

„Напливът от кандидати тази година беше огромен. След успеха на Жана през втория сезон много хора повярваха в своите възможности”, разказа Маги, според когото третото издание на X Factor ще бъде изключително силно. Тази година е имало изключително голям наплив на таланти между 14- и 16-годишна възраст, което е предизвикало голям дебат дали трябва да бъдат допуснати те до участие. „Шоуто губи, когато те не участват, но пред нас стои и въпросът за бъдещата им реализация на толкова малък пазар като българския”, сподели Магърдич Халваджиян.

А дали сред таланти в третия сезон на музикално шоу №1  има и изпълнители под 16 години, ще разберем на старта на X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

снимка: Нова

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...