Business Awards

V.I.P. Business Awards 2015 със специална награда за учениците-предприемачи 

02 февруари 2015

Най-значимите постижения в бизнеса ще бъдат отличени на годишните награди V.I.P. Business Awards на 5 март 2015 от 20 ч. в хотел Кемпински София. За първи път на подобна церемония ще бъдат наградени и Учебните тренировъчни предприятия към Министерството на образованието и Джуниър Ачийвмънт България, също стратегически партньор на Министерството в интегрирането на компетентността „предприемчивост и инициативност“ на децата до 18 години.

Центърът за учебно-тренировъчните фирми към МО организира и поддържа годишно над 250 учебни фирми (както там се наричат тренировъчните предприятия) в над 60 училища (предимно професионални)  от близо 50 града. Обхващат над 3000 ученици годишно. Джуниър Ачийвмънт България от 1997 г. насам е обучила в предприемачески умения над 235 000 ученици и студенти – в това число: над 52 000 ученици в основното образование, над 182 000 в средното и над 1000 във висшето образование. В допълнение са обучени над 7000 преподаватели.

 Церемонията ще възнагради също усилията на местната власт на малките и големи общини в полза на бизнеса.
Ще бъдат поощрени устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.
Наградите VIP Business Awards 2015 ще отбележат най-добрите мениджъри и фирми в българския бизнес в периода януари 2013 – декември 2014 г., допринесли за устойчивото развитие на обществото.

Партньори на събитието са Българската Търговско Промишлена Палата, Софийската Търговско Промишлена Палата, Пловдивската Търговско Промишлена Палата, Асоциацията на бизнес експертите, Международната организация за икономика и култура IEC и други.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)