Top Gear вече без Джеръми Кларксън

11 март 2015

Джеръми Кларксън е бил отстранен от хитовото шоу Top Gear, предаде BBC News. Причената е „спречкване“ с продуцента на предаването. Кларксън е бил предупреден не веднъж да внимава с поведението си на снимачната площадка, но този път обидите към екипа не са му били достатъчни и си е позволил да удари колегата си.

Припомняме, че той получи последно официално предупреждение, че ще бъде отстранен от Top Gear през май месец миналата година, в следствие на расистки коментар по време на снимки. Джеръми, който е и основната причина за високата гледаемост и популярност на предаването, има дълга история на конфликти, породени от сприхавия му нрав.

Самият Кларксън все още не е направил официално изявление по темата, но с присъщото си чувство за хумор коментира случката в социалните мрежи. Там той изказва забавни и абсурдни предположения за това, кое шоу може да замести неговто, което по всяка вероятност ще претърпи срив в рейтнгите покрай неговата липса.

Останалите 3 епизода от сегашния сезон, които вече са заснети с негово участие, най-вероятно няма да бъдат излъчени. Засега BBC потвърдиха, че със сигурност няма да бъде показан епизода, предвиден за тази неделя. Обявиха още, че никой друг не е бил отстранен от снимачния екип на Top Gear.

снимка: Top Gear

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)