The Intimate Britney Spears

26 юли 2014

Поп звездата на последното десетилетие, Бритни Спиърс, постигнала изключителен успех на пазара на парфюми, овладява ново поле на дейност. Този път блондинката пуска колекция бельо. В сътрудничество с марката CHANGE lingerie Бритни представя колекция дрехи за дома, спални комплекти и бельо, наречено The Intimate Britney Spears. Включените в колекцията сутиени, бюстиета и други елементи, са изработени в ретро стил и вдъхновени от ерата и триумфа на  pin-up: с много панделки, ленти и други женски апликации.

750x380

Поп певицата не само лично е проектирала всяко едно нещо в колекцията, но и сама демонстрира собствените си творения в рекламната кампания. Трябва да отбележим, че Бритни изглежда прекрасно, не само заради хубавото бельо, но и заради перфектната форма, в която се намира, благодарение на усилени тренировки в залата.

Ето какво споделя Бритни за интимната и толкова лична колекция:  „Всяка жена трябва да се чувства уверена и привлекателна, когато носи моето бельо. Работейки над колекцията The Intimate Britney Spears целта ми бе да създам интимни облекла, които са едновременно секси, луксозни, качествени и много удобни.“

tumblr_n96jjd2fxd1qmiykzo1_500

Колекцията излиза на пазара на 9 септември, първо в Ню Йорк. По този повод се организира ексклузивно събитие, разбира се, с участието на Бритни. Ценовият диапазон на бельото на поп принцесата е от 17 до 79 долара.

За да научите още „модни“ новини посетете страницата на inlife.bg във Facebook!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)