Opel мотор шоу

Сподели:

Към Интер Експо Център – София трябва да се насочат всички почитатели на автомобилната марка. Там те могат да видят цялата гама от модели на Opel. Предлага им се и възможността да тестват лично изложените модели и сами да се уверят в тяхното удобство и стабилност на пътя. На шоуто са представени:

ADAM. Разкрий своята истинска същност.
Модерният и пъстроцветен дизайн на ADAM и почти неограничените възможности за индивидуализиране позволяват той да бъде превърнат в уникално творение.

Corsa. Всеки път е пътешествие!
С модерен дизайн и ярки цветове, той е пълен и с технически иновации: Touch&Connect навигационна система и хендсфри, aдаптивни предни светлини и единственият отопляем волан в сегмента.

Astra. Създадена, за да привлича.
С елегантната си визия, изключително качество и широка гама от технологични системи, гамата на Opel Astra се насочва към клиенти с високи очаквания, за които удоволствието от шофирането е приоритет.

DPP_0015

Cascada. Изненадайте дъжда с внезапен покрив.
Независимо дали е с отворен или затворен покрив, Opel Cascada изглежда впечатляващо. От свежия летен бриз до хладния въздух на есента, ще можете да се наслаждавате на всички сезони без притеснение.

Ampera. Пионерите винаги са първи.
Революционен електрически автомобил, който ви дава мобилност в ежедневието без никакви компромиси и увеличен пробег до 500 км.

Zafira Tourer. Осигурете на семейството си първа класа.
Тя поставя нови стандарти за интериорна гъвкавост със своята система на седалките Flex7, както и с вградения си багажник за 4 велосипеда Flex Fix®, панорамния стъклен покрив и много други удобства.

Insignia. Еталонът.
Тя ще ви грабне със спиращ дъха дизайн, невероятна динамика, три режима на управление, задвижване 4х4, адаптивни предни светлини и множество други иновации.

DPP_0002

Mokka. Не се сливай с фона.
Моделът е изключително гъвкав и практичен, с ярък дизайн, отлична динамика на пътя и нисък разход на гориво.

Combo Tour и Combo Van. Способни на всичко.
Combo e гъвкав автомобил, подходящ за работа, семейни пътувания и удоволствия. Предлага се в оборудване с пет или седем места, версии с две междуосия, пътнически или работен вариант.

Movano. Работата си намери майстора.
Повече място в купето, повече удобства, повече гъвкавост в интериора и повече удовлетворение от шофирането – резултатът е по-голяма производителност.

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...