NUIT TALE at Tobacco Garden Bar

12 февруари 2015

В зимната градина на Царския дворец, в самото сърце на столицата, започна нова поредица култови лейбъл-партита на CODE съвместно с домакините на събитието Tobacco Garden Bar. Tobacco и CODE ще представят своята иновативна амбиция за едно перфектно клубно изпълнение, което да разнообрази делничната вечер и да наложи сряда като свеж полъх в клубния живот на София.

DPP_27705

Точно в средата на седмицата, столичани се пренесоха в свеж оазис от звуци, естетика и неповторимата ар деко атмосфера на Tobacco Garden Bar със стил, добро настроение и селектираната от CODE музика и изпълнители. Името на партито е NUIT TALE („Нощна приказка“).

DPP_27489

Саундът на първото от събитията беше поднесен от Цветелина Маринова и Светослав Владимиров от EXPOSE. Дуетът е известен от формата „Гласът на България“. Талантът на двамата действително не остава незабелязан и те са поканени да участват в мащабния проект „Булевард“ – синтез между музика, танц и високо майсторство в цирковото изкуство.

DPP_27447

 

Групата работи върху предстоящият си сингъл, вдъхновен от един от най-ярките любовни филми, които светът е виждал – „Опасни връзки“. Дуетът ще си партнира с DJ EMO.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)