MINI Paceman GoalCooper – претендент за световен шампион

Сподели:

Обратното броене в Бразилия започва тази вечер и футболните фенове вече тръпнат в очакване на началния съдийски сигнал на първия мач между страната домакин и Хърватия. Феновете са приготвили футболни шапки, тениски и знамена…
Кой, обаче, е най-подходящият автомобил за световното първенство? MINI има за истинските любители на футбола едно, оригинално предложение, създадено като проява на почит към красивата игра: MINI Paceman GoalCooper. Този първокласен международен играч е от школата на MINI John Cooper Works Paceman и притежава всички качества, за да премине от груповата фаза, чак до финала. Дизайнерският екип на MINI с капитан Oliviero Weilinho комбинира цветовете зелено, синьо и жълто, в ексклузивната линия за екстериора Danielson.

10389026_497675433668044_3283860125864718905_n

Интериорът не си позволява да попадне в засада. „Тревното покритие“ е Brasileiro Green, а „прожекторите“ във формата на MINI LED пакет за вътрешно осветление пресъздават усещането на стадиона. С това оборудване на борда MINI Paceman GoalCooper ще предизвика „мексикански вълни“ на всичките четири места. Моделът е напълно подготвен за преглед на спорни съдийски решения и виртуозни попадения, посредством live web stream. Универсална поставка за смартфон отпред и за Apple IPAD на задните места осигурява удобно гледане в официалната ложа на задните седалки. За развлечение преди мач или в почивката между две полувремена MINI Paceman GoalCooper разполага с комплект настолен футбол монтиран на централната релса Center Rail. MINI Paceman GoalCooper е напълно оборудвана за тренировки между мачове. Задните облегалки могат да се сгънат, превръщайки багажника, изцяло тапициран с „тревно покритие“ AstroTurf, във футболна врата. Мрежата е прикрепена зад предните седалки.

10410517_497675497001371_5847927635521649779_n

MINI Paceman GoalCooper има силна защитна линия, което прави много трудно за всеки нападател да отбележи гол. Веднага щом сензорите на Контрола на дистанцията при паркиране (PDC), заедно с интериорните сензори на алармената система, регистрират изстрел към вратата, електрическият капак на багажника се затваря предотвратявайки, преминаване през гол линията и запазване на резултата. Ако все пак даден играч успее да преодолее вратаря той може да сподели успеха си веднага с други шофьори на MINI. При последния съдийски сигнал, след 90 минути игра, резултатът се предава чрез IPAD чрез специален MINI Paceman GoalCooper MINI Connected App. Благодарение на интелигентната свързаност резултатите могат да бъдат сравнявани онлайн с други регистрирани потребители по всяко време. Резултатите се обновяват всеки ден и в края на турнира Световният шампион на MINI общността ще вдигне трофея.

 

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...