Microsoft представиха Windows 10 версията на Word, Excel и PowerPoint

05 февруари 2015

Потребителите вече разполагат с възможността да инсталират Technical Preview версията на новата операционна система Windows 10. Софтуерният гигант сега интегрира към нея и три от най-очакваните функции сред потребителите, а именно Word, Excel и PowerPoint. Универсалните приложения разполагат с променен интерфейс, който е оптимизиран да работи както със смартфони и таблети, a също с лаптопи и персонални компютри, предаде Engadget.

Microsoft потвърдиха, че до няколко седмици ще представят официално смартфон версията на своите популярни заглавия. Самите приложения ще бъдат преинсталирани към всички устройства с Windows 10 на пазара и ще са достъпни за изтегляне от собствениците да джаджите с по-старата версия на платформата. Припомняме ви също, че новия офис пакет, който се казва Office 2016 ще е достъпен за потребителите през втората половина на годината.

Софтуерният гигант също така потвърди, че работи усилено, за да ни позволи скоро да работим и с другите си популярни приложения като OneNote и Outlook. Ако искате да се възползвате от предимствата и новите функции на популярните приложение е необходимо да инсталирате Technical Preview версията на Windows 10. Предстои да видим какви други подобрени ни очакват в нея през следващите няколко седмици.

снимка: thenextweb.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)