Le Bon Marché подреди Коледната трапеза

Le Bon Marché подреди Коледната трапеза

14 декември 2014

Le Bon Marché „призова“ шведското дуо фотографи Bohman + Sjöstrand, за да ги предизвика да подредят Коледна трапеза. И да я заснемат, разбира се. С помощта на  френската  творческа агенция Петронио Aсосиейтс,  те претвориха своето разбиране за перфектно коледно меню и декорация. Резултатът е красива, вкусна и изискана Коледа.

Редакторите ни искрено се забавляваха с малките изискани вкусотии и тяхната презентация. Няма нито едно нещо – храна, вещ, посуда или декор, който да не е на мястото си. Вижте сами:

Le Bon Marché  подреди Коледната трапеза

Le Bon Marché подреди Коледната трапеза

За къде сме тръгнали на Коледа без ойстери, отбрани френски сирена със смокини, орехи и ръчно месен хляб? А без  пенливо шампанско?

le-bon-marche-bohman-sjostrand-6

Кой каза Дом Периньон? Правилно! Но и за любителите на безалкохолните напитки, Le Bon Marché реагира бързо – коледно безалкохолно шампанско! Но моля ви, не изпускайте трите ягодки в ъгъла на декорацията, които после бързо трябва  да прескочат в чашата ви!

le-bon-marche-bohman-sjostrand-7

Ще видим всичко това на страниците на коледния брой на Grande Épicerie de Paris. Но преди това, всички вие, приятели на сайта ни ще имате удоволствието да видите в аванс Коледните идеи на най-добрите!

Какво следва? Може би хайвер?

le-bon-marche-bohman-sjostrand-5

И разбира се – злато! Много злато – както ти тръгне на Коледа – така ще е цяла година. Затова – нека тръгне с водопад от злато – златни макарони, златен коняк, златни лимонени хапки, златни захарчета, златно крем-брюле….

le-bon-marche-bohman-sjostrand-2

Ако още не сте измислили своето Коледно меню и декорация – бързо откраднете идеи! Ние нищо няма да казваме…
А за червената интерпретация на водещата снимка…нямаме какво да добавим! Тя е изящна.

Добра работа момчета! Качеството на фотографията и интереса на Коледната декорация, превръща този празничен проект  в наш любимец, но…Не забравяме ли нещо?

le-bon-marche-bohman-sjostrand-3

Да, на Коледа ухае на канела…
Всичко друго е простено да пропуснете по една или друга причина, но трябва домът ви да ухае на канела!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)