Lady in Red

Lady in Red

11 октомври 2014

Ан Хатауей се превърна в героиня на ноемврийския брой на американското издание на списание Harper’s Bazaar. В съответствие с основната тема на месеца, актрисата представи смели рокли и  интересни визии, а също така сподели както своите впечатления от снимките в Исландия, така и защо е решила да се откаже от вегетарианството.

Ан Хатауей

Красавицата изглежда зашеметяващо в тесните рокли с високи цепки и определно ни е трудно да повярваме, че има хора, които не определят Ан за секс- символ.

„Много пъти са ми казвали, че не съм секси. В действителност, аз просто не излагам своята сексуалност на показ – но това не означава, че не мога да я изиграя. В края на краищата, това е моята професия: да бъда тази, която не съм.”

HBZ110114_260

Ан Хатауей

Премиерата на новия филм с Ан Хатауей и Матю Макконъхи „Интерстелар” предстои на 5 ноември.  Фантастиката на режисьора Кристофър Нолан разказва за група изследователи, които използват новооткрита дупка от червей, за да прескочат човешките ограничения пред пътуването през пространството; те преодоляват огромни разстояния при своето междузвездно (interstellar) пътешествие. Филмът е сниман основно в Исландия. Най-голямото предизвикателство за актрисата не е бил толкова суровият климат на север, колкото костюма с тегло 20кг., в който тя е трябвало да прекарва по- голяма част от времето си по време на снимки.

21041010-ann-09

21041010-ann-07

Именно тогава Ан решава да се откаже от вегетарианския хранителен режим, който е следвала  през последните две години.

„Чувствах в последно време изключителна слабост и неразположение. И когато Матю предложи да опитаме цялото меню в един ресторант в Рейкявик, аз се съгласих и си поръчах риба. Още на следващия ден се чувствах много по-добре!”

21041010-ann-08

Сега Ан не е толкова строга към себе си по отношение на храненето, като трябва да отбележим, че това по никакъв начин не е е оказало негативно влияение на фигурата й.

21041010-ann-04

Кадрите от настоящата фотосесия са красноречиви. Нали?

снимки: Harper’s Bazaar

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)