H&M Men’s Studio AW 2018

22 август 2018

Отправяйки се към колежа, колекцията H&M Men’s Studio AW 2018 разгръща класическия колежански стил, но подлагайки го на серия от съвременни и бунтарски визии. Колекцията създава автентична тенденция чрез познатото палто в ретро стил, рокерско яке от рециклирана вълна, вечния комфортен памучен пуловер. Определено ще се влюбите по пепитените панталони в ярка цветова гама, скъсеното пуф-яке в каре, пънк – панталоните, вплетени в рамката на модернистичния и атлетичен силует.

В тази есенна колекция, ние искахме да комбинираме неподравения стил на H&M Studio Man с традиционни, естетически модели, за да предложим богата гама от автентични класики. Създавайки ги от висококачествени материи, искахме да изненадаме нашите клиенти и да им предложим един нов и забележителен прочит на колекцията,” казва Адам Гауфин, дизайнер на мъжко облекло в H&M.

Ключови модели

Какво ще кажете да приветстваме новия сезон с традиционно палто в атлетичен силует, създадено от скуба и вълна? Или да заложим на класиката, избирайки пуловер с емблемата на Harvard University? Перфектното попадение е палто с изчистена линия, което би паснало на всеки. Останалите ключови елементи се определят от пуф-якето в каре, пепитен панталон и вълнения колежански пуловер, в уютна цветова комбинация от сиво и бяло. Класиците при мъжете биха се влюбили в изрязания пуловер и подчертан класичски панталон със скъсена дължина. А, финалният щрих? Определено го поставяме със закачливата шапка от естествена вълна.

Колекцията, която се състои от облекла, обувки и аксесоари, ще влезе в продажба в избрани магазини в цял свят, както и онлайн на 6 септември. В България колекцията ще бъде налична в магазин H&M на бул. Витоша 6, София.

cq5dam.web.980.645 (1)

cq5dam.web.980.645 (2)

cq5dam.web.980.645 (3)

cq5dam.web.980.645 (4)

cq5dam.web.980.645 (5)

cq5dam.web.980.645 (6)

cq5dam.web.980.645 (7)

cq5dam.web.980.645 (8)

cq5dam.web.980.645

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)