Copy-Paste Victoria Secret в Bedroom Beach

Copy-Paste Victoria Secret в Bedroom Beach

29 август 2014

Тази година култовият черноморски клуб в Слънчев бряг изненада гостите с повече от 12 тематични партита, сред които Future Heroes, Gotic Night, Haute Couture, White Devils, Moulin Rouge. С появата на танцьорките на сцената публиката масово започва да снима и да прави клипчета. Специален интерес предизвика вариететната програма Copy-Paste Victoria Secret. Тя е ретроспекция на едни от най-запомнящите се визии от ревютата на известната марка между 2000 и 2013 г. На шоуто Copy-Paste Victoria Secret, което забавлява гостите и на Bedroom Beach в Слънчев бряг, и на софийския Premium club, дефилират 13 български модели, колкото са годините от 2000 до 2013 г. и които не отстъпват по красота на известните модели на Victoria Secret. Не е без значение е и фактът, че балетът на Bedroom разчита и на собствена хореография, дело на Галя от Сатен.

Copy-Paste Victoria Secret в Bedroom Beach

Copy-Paste Victoria Secret в Bedroom Beach

“Идеята за Copy-Paste Victoria Secret дойде от самата провокация. Да имитираш визиите на красивите и известни манекенки с крила e тръпка. А аз обожавам  крилата под всякаква форма, цвят и вид. Реших да направя тази тема и заради обвиненията по мой адрес, че съм копирала костюмите за нашите тематични партита. Ето сега показвам, че освен да творя, мога и да копирам, за което също се искат умения, талант и въображение”, казва Донка Боева.

IMG_8565

Костюмите за шоуто дизайнерката прави в продължение на месец, като за целта е използвала повече от 2000 пера, предимно внос от чужбина, защото се оказало, че нашият пазар не можел да ги осигури в нужното количество и разнообразие. Истински фурор предизвика костюмът на манекенката Адриана Лима, който Донка изработва едно към едно с оригинала.

снимки: disco.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)