Contradiction

23 октомври 2014

В „Дом на киното” Вили Боршукова, Рени Илиева и Асен Налбантов показаха уменията си в коафьорско шоу под надслов: Contradiction. Топкоафьорите разкриха богатството и креативността на формите и цветовете в прическите за сезон есен-зима 2014/2015. Всеки от тях показа самостоятелно мини шоу в различен и уникален стил, а за финал тримата сътвориха истински спектакъл на сцената и преобразиха два модела в пънк и гръндж стил.

DPP_16313

Събитието уважиха техни гости, приятели, медии, както и известни личности, сред които проф. Любомир Стойков, Капка Амзина, Гергана Ташкова, Елена Караколева и други.

DPP_16342

Топкоафьорът Вили Боршукова показа шест романтични модела в различни форми. Тя представи една от тенденциите за този сезон – смесването на стилове и цветове. Естествените натурални тонове са в комбинация с фини прически, които показват изяществото във всеки детайл на фризурата и аксесоарите към нея.

DPP_16374

Смелата комбинация между естествени форми в прическите и авангардни цветни акценти дават нов облик на всяка визия. Величие и класа, а същевременно естествено и натурално излъчване – това е съвършената визия.

DPP_16302

Денят преминава на бързи обороти – бизнес срещи, ангажименти, работни обяди, луксозни партита. Превъплъщенията не са лесна работа, но жената трява да е уникална и различна за всеки един момент. Топкоафьорът Рени Илиева представи 8 фризури в различни стилове – ежедневни прически в къси и средни дължини, изцяло залагащи на натуралните тонове за сезона: шоколадово кафяво и тъмно кестеняво.

DPP_16301

Официалните прически варират от семпло прибрани къдрици до кокове със спуснати кичури встрани. Авангардните прически са в по-пищни форми с леки вълни прибрани нагоре и подчертана асиметрия в изпълнението. Рени Илиева показа и един специален модел – емблематичният кок на изпълнителката Адел.

DPP_16319

Асен Налбантов или „Богът на ножиците”, както често го наричат, заложи на артистичност и екстравагантни модели. Коафьорът показа ярки цветове, комбинации от типичен гръндж, авангардни решения и характерните за него рисунки. Сред осемте модела се откроиха Горгоната медуза, индианци и кроманьонец – всички в типичния му ексцентричен и оригинален стил. Моделите имаха специални послания нарисувани от Асен, а на един от моделите беше изписано посланието за вечерта Contradiction.

DPP_16332

В края на шоуто тримата топкоафьори се обединиха на сцената и сътвориха два ексцентрични модела с къси дължини и дълги асиметрични бретони. Цветните акценти в удълженията на прическите дават още по-бунтарско излъчване. Тримата изказаха заедно огромна благодарност за колегиалността и подкрепата както помежду си, така и на всички екипи за усилията и неуморната работа по създаването на този атрактивен коафьорски спектакъл.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)