Bedroom Beach закри Лято 2014 с двудневно шоу

07 септември 2014

Двудневното закриване на летния сезон в Bedroom Beach завърши с мега спектакъла The Land of Pleasure, който дойде директно от Страната на Изгряващото слънце.

DPP_13136

В прекрасен синхрон се сляха кимона, широки дрехи и шапки, ветрила, чадърчета, червени фенери и нежни цветя и сякаш транспортираха гостите на Bedroom Beach към квартала на гейшите “Гион” в Киото.

DPP_13143

А извян боец, сякаш излязал от школа по бойни изкуства, демонстрира умението си в боя с дървени мечове и ни върна в ерата на самураите.

DPP_13164

Водещият шогун на партито бе специално поканеният Yassen Petrov, а негов помощник-самурай зад пулта – диджей Dimo.

DPP_13162

Вторият ден на закриването на летния сезон премине в по-лежерна и не така войнствена атмосфера със спектакъла Moulin Rouge-Cabaret. Вместо самураи и шогуни, гостите бяха посрещнати от маски, огромни ветрила и пищни перуки, танци с бастунчета и бомбета, дълги стройни женски крака и една прекрасна люлка като декор.

Малко полъх от Париж и от представлението Crazy Horse в Слънчев бряг. Зад диджейския пулт бяха резидентите на Bedroom Beach Club Andrew и Mascota.

DPP_13133

Накратко, лятото върви към края си. А с него си отидоха и летните партита в Bedroom Beach Club в Слънчев бряг. Но всички приятели и гости оставят в сърцата си прекрасни спомени от изключително успешния сезон. 

DPP_13186

Bedroom Beach Club уверено затвърди позициите си на най-атрактивното и предпочитано заведение на Българската Ривиера.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)