Bedroom Beach закрива сезона с двудневно парти

01 септември 2014

Сенките се удължават, нощите също, дните накъсяват, а небето става все по-есенно синьо. Накратко, лятото върви към края си. А с него си отива и летният купонджийски сезон в Bedroom Beach Club в Слънчев бряг. Краят обаче няма да дойде тихомълком, прокрадвайки се пред есенната тишина, а с гръм и грандиозни празненства.

IMG_2489

Двудневното закриване на летния сезон в Bedroom Beach ще започне на 5 септември с мега спектакъла The Land of Pleasure, който идва директно от Страната на Изгряващото слънце. В едно ще се слеят кимона, широки дрехи и шапки, ветрила, чадърчета, червени фенери, нежни цветя и ще препратят гостите на Bedroom Beach към квартала на гейшите “Гион” в Киото. А бойците от школа по бойни изкуства, демонстриращи умението си боя с дървени мечове ще върнат всички в ерата на самураите. Водещият шогун на партито ще бъде специално поканеният Yassen Petrov, а негов помощник-самурай зад пулта – диджей Dimo BG.

IMG_7065

Вторият ден на закриването на летния сезон ще премине в по-лежерна и не така войнствена атмосфера със спектакъла Moulin Rouge-Cabaret. Вместо самураи и шогуни, гостите ги очакват маски, огромни ветрила и пищни перуки, танци с бастунчета и бомбета, дълги стройни женски крака и една прекрасна люлка като декор. Малко полъх от Париж и от представлението Crazy Horse в Слънчев бряг? Защо не или mais pourquois pas, както казват французите. Зад диджейския пулт ще бъдат резидентите на Bedroom Beach Club Andrew и Mascota.

снимки: Дориян Тодоров, Disco.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)