Audi въвеждат системи за виртуална реалност в своите шоурумoве

04 февруари 2015

Избирането на нов автомобил, особено ако се каните да похарчите малко състояние за него, винаги е бил труден и емоционален процес. И трябва да си признаем, че разглеждането на куп брошури или тест драйв на базовия модел със сигурност, не са нещото, което може истински да впечатли един купувач. Именно за това от Audi са решили да въведат новите технологии в своите шоурумoве.

Audi VR experience: das Autohaus im Aktenkoffer

Компанията представи уникална система за виртуална реалност, която ще позволява на клиентите не само сами да избират екстрите в автомобила си, но и да придобият максимално реална представа как точно ще изглежда и звучи той.

AU150020_medium-960x480 - Copy

Системата се състои от очила за виртуална реалност и висококачествени слушалки на Bang & Olufsen. От компанията обещават, че след като изберат дори най-малкия детайл от колата си (започвайки от цвета на интериора до джантите), клиентите ще могат да седнат в новия си автомобил, да го разгледат и да усетят дори звука от затварянето на вратите и как би звучала новата им аудио система. Уникалното преживяване ще бъде достъпно в шоурумoвете на Audi до края на 2015г.

текст: Елена Михайлова
снимки: Audi

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)