Мезонетът на Томи Хилфигер в Plaza Hotel, Ню Йорк

06 ноември 2016

Две думи идват в съзнанието на всеки, когато се спомене името на Томи Хилфигер – Икона на Стила!

gallery-1478204595-tommy-stairs

В края на краищата, има причина за това! Той е човекът, който стои зад една от най-известните модни империи. Ето защо не е изненада колко зашеметяващ е мезонета му в Plaza Hotel в Ню Йорк, независимо, че като усещане е далеч  от стила на американски му марка.

tommy-hilgiger-library

Хилфигер и съпругата му купуват две отделни пространства в хотела през 2008 г. В последствие ги обединяват, за да създадат този уникален пентхаус с площ от 1700 квадратни метра. Но размерът не е това, което ни изненадва. Изненадата е декорацията и интериорното решение. Класическо усещане с ексцентричен привкус.

tommy-hilgiger-dining-room

tommy-hilgiger-kitchen

tommy-hilgiger-office

Кухнята прилича на спортните ретро автомобили от 50-те, трапезарията взема обрат с „градското“ си излъчване, а спалните са неутрални и изглеждат като луксозен спа център. Всичко заедно ни напомня за арт студио на Анди Уорхол. Всъщност самият Томи Хилфигер има няколко безценни творби на художника в дома си.

tommy-hilgiger-sitting-room

tommy-hilgiger-neutral-master-bedroom

И ако вече сте достатъчно впечетлени от интериора, то това не е всичко. Пентхаусът притежава и невероятен двор с изглед към Сентръл парк.
Вдъхновяващо!

tommy-hilgiger-patio

Уникалният дом на Хилфигер е на пазара на недвижими имоти от 2013 г. и наскоро офертата спадна от $ 80 милиона до $ 58,9. И стилът на този дом ви допада – действайте! Е, трябва да имате и нуобходимата сума…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)