8 известни фотографи, които да следваме в Instagram (част I)

27 август 2014

8 известни фотографи, които да следваме в Instagram (част I)

От години насам, Instagram помага на редица потребители да се почустват като истински майстори на фотографията чрез лесна обработка на направените снимки. В социалната мрежа обаче има и професионалисти, чиято работа заслужава огромни адмирации. Представяме ви осем профила, които определено си струва да следвате в Instagram.

1. Ellen Von Unwerth

1. Ellen Von Unwerth – профилът на модната фотографка е изцяло посветен на поп културата. В него ще намерите както снимки от уникални фотосесии, така и селфита със звезди като Дрю Баримор и Ким Кардашиян.

2. Ira Block
2. Ira Block – фотографът работи за National Geographic от 70-те години на миналия век. В профила ще намерите уникални снимки от целия свят – от Мексико до Ню Йорк и Тайланд.

3. Nick Knight
3. Nick Knight – британският фотограф е работил за списания като Vogue и W и е снимал марки като Alexander McQueen, Calvin Klein и Dior. Освен това се изявява и като режисьор на музикални видеа на звезди като Лейди  Гага.

4. Pete Souza
4. Pete Souza – от 2008 г. Той е главен фотограф на Белия Дом и президента Барак Обама. Той е бил и главен фотограф по време на втория мандат на Роналд Рейгън в периода 1983-1989 г.

текст: Елена Михайлова

(следва продължение)

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)