6 причини

6 неща, които пречат на специалните отношения да се появят в живота ви

28 декември 2017

Повечето хора успяват да се влюбят поне веднъж или два пъти в живота си (някои и доста по-често). Макар любовта при някои хора да идва лесно, то други трудно срещат специална връзка, а това понякога е причина за много тежки моменти. Много от тези хора се опитват да разберат как да привлекат перфектната половинка. Ако и вие трудно срещате любовта погледнете този списък от причини, които могат да бъдат пречка. Дали някои от тях са верни за вас?

  1.  Убеждението че възможностите за срещи са ограничени

Много хора вярват, че техните възможности за срещи са строго ограничени и че личният им потенциал за хубава връзка е скрит като игла в купа сено.

Само че според Закона на Привличането, вашите възможности за потенциални връзки са неограничени и там, навън ви чакат много евентуално успешни взаимоотношения. Въпросът е дали вашите вибрации ви правят апетитна хапка?

Това, че не виждате, не означава, че в морето не е пълно с риба.

  1.  Вярвате, че не сте достатъчно добри (имате ниска самооценка)

Хората около нас са отражение на това какво мнение имаме ние самите за себе си. Според закона за привличането, това което получаваме от останалите е това, което ние сами излъчваме. Ето защо ако откриете, че вие постоянно привличате оскърбяващи ви, пренебрегващи ви или просто погрешни за вас хора, трябва да знаете, че те просто се отнасят с вас така, както вие самите се отнасяте към себе си.

За да привлечете партньор който ви обича и уважава, трябва първо да се обичате и уважавате сами себе си. Фокусирайте се върху силните си страни и черти и бъдете мили към себе си, за да привлечете човек, който ще прави същото.

  1. Вярвате, че имате ограничено време в което да срещнете своята половинка

Това важи с особена сила за жените и е разбираемо. Съвременното общество има определени очаквания към нежния пол, които притискат жените непременно да си намерят подходящ съпруг, да се омъжат и да имат деца.

Важно е да осъзнаете, че изпълнението на изисканията не е това, което търсите в живота.  Дори ако направите всичко, което се очаква от вас, получите предложение за женитба в правилната възраст и имате две деца докато навършите 30, това още не ви гарантира щастие. Светът е пълен с жени, които са направили всичко по правилата, но не са срещнали партньора от който имат нужда.

Това се случва, тъй като времето няма значение.  Свързването с човек, който ви прави щастливи е определящо. Огледайте се и ще видите достатъчно доказателства за това. Навсякъде има жени, които срещат своите специални връзки на всяка възраст.

6 причини

  1. Вярването, че връзките са задължителни и необходими

Забелязали ли сте, че когато нямате нужда или не мислите за нещо, то изведнъж се появява.

Преди да срещна своя съпруг, аз току що бях приключила сериозна четиригодишна връзка. След прекратяването й реших, че ще си взема година почивка и няма да се срещам с мъже. Само след 6 месеца срещнах бъдещия си съпруг. Аз реших да дам шанс на тази връзка и вече 10 години ние сме заедно.

Поуката от тази история е, че нещата които желаем, ще дойдат при нас само когато сме готови за тях.

  1.  Оплакваме се от предишни несполучливи връзки

Виждала съм и мъже и жени отчаяно фокусирани върху проблемите в любовния си живот, а това им пречи да срещнат истински ценна връзка. По – добре престанете да се оплаквате, че нямате избор. Обуздайте желанието си да обяснявате колко ужасна е била последната ви връзка. Не обиждайте вербално своя бивш.

Всеки път щом кажете нещо негативно за своите връзки, вие напрактика каните още повече негативни обстоятелства. Бъдете позитивни, а ако това ви се струва трудно, поне си мълчете!

6 причини

  1.  Завиждате на чужди взаимоотношения

До някъде е обяснимо да завиждаме на чуждите връзки, особено когато ние самите сме сами и неангажирани. Само че завистта отблъсква щастието от нас.

Да привличаш правилната връзка е на първо място е умение да обичаш себе си, да имаш позитивни очаквания за връзките си и да не взимаш целия процес много насериозно.

Източник: Quantum world

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)