2015 е Годината на Дървената овца

10 декември 2014

Всяка нова година когато първата нова Луна влезе в  знака на Водолей, т.е след 21 януари, се сменя знакът на годината според Китайският календар. През 2015 г. настъпва годината на Дървената овца, както нарича източният календар всъщност козата.

Годината на Овцата ще стартира на 19 февруари 2015 г. и ще продължи до 7 февруари 2016. Това бе повод преди дни в центъра на Токио да се проведе церемония по „предаване на властта“ от Годината на Коня на Годината на Овцата.Главните действащи лицабяха пони от клуба по езда в префектура Сайтама и символът на 2015 година – овца от зоологическа градина.

Предстоящата 2015 година ще е годината на синия цвят, елементът – дърво и числото 8.

Годината на Овцата за родените под знака на Овца (1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 г.) ще ги накара да преосмислят живота си.

Овца (или коза)  е  плахо и нежно животно, благосклонно в подкрепа на устойчиви и упорити личности. Несериозните действия не й се харесват и ето ащо на подобни персонажи никак няма да им върви. Точно обратно за сериозните и отговорни хора се очертава успешна година.

Овцата обича също така всичко да е елегантно, спокойно, красиво, комфортно и всичко, което е насочено срещу това ще търпи неуспех. В този смисъл по отношение на любовта Годината на Овцата е много благоприятна, а бракът и раждането на деца са препоръчителни.

Знакът през 2015 г. е много очарователен. Овцата е нежна, възпитана, добра, женствена и срамежлива. Това би бил най-благородният и елегантен знак, ако ги нямаше и отрицателните й черти: несигурност, песимизъм, придвирчивост, недисциплинираност, капризност. Това са индикации, които ще водят към промени на взаимоотношения в кръгове и приятели, промени на навици, самота. Ще сме свидетели на една година в която все повече ще се затваряме в семейството си. Това идва от желанието на Козата  да бъде под закрилата на любимите си хора, нуждае се от емоционален комфорт, иска да се отнасят добре към нея.

В парични въпроси – не е в състояние да контролира бюджета, ето защо се очаква голяма промяна в ежедневието като цяло – смяна на работното място, спиране на лоши навици, промяна на отношения между хората.

Тази година обаче ще бъде и критична от гледна точка на финансите, затова съветът на астролози е хората да бъдат по-внимателни в разпределянето на бюджета си.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)