20 години HEAD в България

01 декември 2014

HEAD отбеляза 20 години в България с голямо събитие на Паметника на съветската армия вчера, в което взеха участие легендарните скиори Дидие Кюш и Марко Бюхел, хърватската тенис звезда Иван Любичич и най-добрата тенис ракета при жените на България Цветана Пиронкова.

DPP_20876

Над 1000 български фенове на ски и тенис спорта се срещнаха със световните спортни звезди, снимаха се с тях и да взеха автографи.

DPP_20852

Спортистите раздадоха и над 350 награди на феновете, които взеха участие в състезание за най-бърз сервиз, различни предизвикателства и игри.

DPP_20854

От създаването си през 1950 г. насам, HEAD печели водещи позиции на световния пазар с ключовите си ски и тенис продукти благодарение на високото им качество, отличния дизайн и партньорството с много от най-добрите световни атлети, които използват марката, за да постигнат своите спортни успехи. Няколко от най-известните лица на HEAD пристигат у нас, за да се срещнат с българските си фенове и да направят спортни демонстрации по повод 20-годишнината на бранда на българския пазар.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)