20 години ИВЕТ ФЕШЪН - Красота и стил!

20 години ИВЕТ ФЕШЪН – Красота и стил!

11 декември 2014

Преди 20 години магнетичната Ивет Григорова се впуска в най-голямото си професионално приключение, като основава своята модна агенция  „Ивет Фешън“. През всичките тези години агенцията открива, развива и лансира модели на родния и световен моден пазар. С око за красотата и нюх за бизнеса, успехът не закъснява. За кратък период от време тя се превръща в най-успешната модна агенция в България.

20 години ИВЕТ ФЕШЪН - Красота и стил!

Днес в агенцията на Ивет има близо 200 модели, които покоряват модните върхове не само у нас, но и по целия свят. Някои от топмоделите, открити от скаутите на МА „Ивет Фешън“, като Силвия Димитрова, Кристина Милева, Ваня Билева, Евелина Тотева, Джия Лазарова и още много, работят с топ агенциите в света като Elite, Fashion, Ford.

DPP_20969

Кулминацията на събитията по повод годишнината на агенцията бе конкурса „Ивет Фешън Топ Модел 2014”, който се проведе вчера вечерта в Рейнбоу Плаза. Тази година конкурсът навършва 15 години. Още след първото си издание през 1999 г. той се превръща в най-престижното състезание за модели в страната.

DPP_20841

Специално за него всяка година в България пристигат представители на най-престижните модни агенции от цял свят.

DPP_20844

Изключително развълнувана собственичката на агенцията – Г-жа Ивет Григорова посрещна гостите и приятелите си с думите:

DPP_20931
„Скъпи гости,
Благодаря ви, че сте тук и с нас. За поредна година, с огромно удоволствие, искам да ви приветствам на конкурса „Ивет Фешън Топ Модел”. Но тази година празникът е двоен и специален, защото честваме 20 години от създаването на модна къща Ивет Фешън. В развитието на модната къща поставих не само името си, но и сърцето си. През тези 20 години всяко следващо предизвикателство беше огромен стимул за мен. Всяко ново лице беше вдъхновение и ме караше да вървя напред. Подкрепяна от екипа си вярвах, че в България има моден бизнес и той заслужава своите лица. И така не спирах да търся нови вдъхновения, които да представим на световните модни подиуми, пред обективите на най- добрите фотографи и на кориците на списанията. И успехът не закъсня, защото имах и имам своите невероятни модели.
Ивет Фешън нямаше да бъде най – добрата модна агенция, ако моделите ни не работиха с най – добрите дизайнери, фотографи, стилисти и режисьори. Искам да благодаря на целия екип за прекрасното шоу тази вечер.

DPP_20954
А шоу спектакълът в Рейнбоу Плаза бе наистина впечатляващ и изненадите за зрителите вървяха една след друга: прекрасна зимна сцена, празнично украсена като за рожден ден с мъфини и торти, танцов спектакъл, ревю на бельо, демонстрирано от прекрасните титулярки на Ивет Фешън в най-добрите традиции на Victoria’s Secret.

DPP_21029

в свежо допълнение –  уникалните изпълнения на Жана Бергендорф и Сантра.

DPP_21009

И в цялата тази зимна еуфория дефилираха 20 претендентки за титлата „Ивет Фешън Топ Модел 2014”.

DPP_20950

Спираме до тук! Повече за конкурса и за победителката…Следете в следващите ни публикации и на Facebook страницата ни, където ще намерите всички снимки от събитието!

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ТУК, НА САЙТА НИ ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО В ПЪЛНИЯТ МУ БЛЯСЪК ВЪВ VIDEO LIFE IN LIFE!

DPP_20856

Поздравления за упоритата работа и креативност!
Браво ИВЕТ ФЕШЪН!

Текст: Пепа Попова-Кънева

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)