"19 секунди с Татяна Лолова"

„19 секунди с Татяна Лолова“

06 януари 2015

В галерия „Средец“ на Министерството на културата се откри изложбата на художник-фотографа Лазар Гушев „19 секунди с Татяна Лолова“. Експозицията включва 19 фотографии – портрети на голямата и много обичана българска актриса и е посветена на 60-годишнината й на сцената и на 80-ия й юбилей, който бе отбелязан в края на ноември 2014 г.

"19 секунди с Татяна Лолова"

На „Киномания 2014″ на забележителната актриса бе посветена и документалната лента на режисьора Георги Тошев и Ема Константинова „Портретът на една дама – филм за Татяна Лолова“.

DPP_20868

Инициативата и поканата към автора изложбата „19 секунди с Татяна Лолова“ да бъде представена именно в галерия „Средец“ във връзка с юбилея на великолепната ни актриса е на министъра на културата Вежди Рашидов.

DPP_20897

„Беше истинско удоволствие за мен да работя в студиото с Татяна Лолова – тя наистина е един страхотен талант и заслужено си е спечелила славата на любимата актриса на поколения българи. По време на фотосесията Татяна Лолова показа много лица, тя изразяваше и най-различни състояния и емоции, а докато позираше и сменяше своите елегантни шапки, демонстрира и безпогрешен усет за стил.

DPP_20873

Убеден съм, че всички, които намерят време, за да разгледат изложбата с нейните арт фотоси – портрети, ще бъдат много приятно изненадани – те ще се срещнат с една по-различна Татяна Лолова, каквато може би не са я виждали още досега“, споделя фотографът Лазар Гушев.

DPP_20903

Фотоизложбата ще гостува в галерия „Средец” само 5 дни до 9 януари включително и предстои да гостува в НДК и много други зали.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)