12-годишно момиче е сред най-скъпите художници на галерията Park West

12-годишно момиче е сред най-скъпите художници на галерията Park West

13 октомври 2014

Картини на съвременни художници, струващи десетки хиляди долара, изобщо не са рядкост. Уникално е обаче, когато артистът, който ги е нарисувал, е само на 12 години. При това повечето хора никога не биха предположили, че картините, които твори, са рисувани от дете.

Autumn de Forest  5

Autumn de Forest рисува от пет-шест годишна и към момента е един от най-продаваните автори на галерията Park West. Нейни картини се продават на цени от $25 000, а експертите я наричат артистичен-гений и дете-чудо.

Autumn de Forest 8

За нея дори има специално посветено предаване в Discovery Channel.

Autumn de Forest  7

Картините на Autumn са изключително разнообразни, а фактът че са окачени до произведения на Пикасо, Миро и Дали е сам по себе си впечатляващ. Момичето идва от семейство на художници и е най-младият наследник на Robert W. de Forest, който е бил директор на Музея Метрополитън в Ню Йорк.

Autumn de Forest  6

Освен талантлива Autumn е и благородна – тя дарява част от средствата, които получава от продажбата на картините си, на благотворителни организации.

Autumn de Forest  9

Ако искате да проследите развитието на уникалното дете или просто да се насладите на картините й, може да посетите сайта на Autumn.

текст: Елена Михайлова
снимки: Autumn de Forest

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)