In LIFE TV – Позитивната телевизия на България е кабелно-сателитна. Освен, че безплатно и неограничено от цял свят на www.inlife.bg можете да гледате  стрийминга НА ЖИВО, можете да ни гледате и в мрежите на следните оператори:

Vivacom

 

VIVACOM – IPTV

Разпространител на In LIFE TV

Разпространение: (оператор номер едно в предоставянето на най-модерната телевизионна услуга – интерактивна телевизия – IPTV)
Разпространение: Република България, и частично извън нея – Гърция, Германия, Австрия.

Vivacom

 

VIVACOM TV – Основен пакет

Разпространител на In LIFE TV

Разпространение: Република България

bulsatcom

 

Булсатком Fusion

Разпространител на In LIFE TV

Разпространение: Разпространение: Разпространение: Република България, и частично извън нея – Гърция, Германия, Австрия. Всеки потребител на ТВ услуга на Булсатком има възможност да използва приложението(намира се на сайта им или с KODI) на стационарни и мобилни устройства /компютър, телевизор, таблет, телефон. Приложението е достъпно от цял свят, вкл. като приложение за Android и IOS.

net1

 

НЕТ 1

Разпространител на In LIFE TV

Разпространение: гр.София и Област София

а1_02

 

А1 – Основен Пакет

Разпространител на In LIFE TV

Разпространение: А1 е лидер на пазара за разпространение на телевизионна продукция по кабелно-сателитен път. Онлайн версията на оператора определено е една от най-добрите и набираща все по-висока потребителска популярност. In LIFE TV се разпространява както в основен пакет за абонатите на компанията в България, така и в мрежите и за абонатите на А1 в Австрия, Словения, Хърватия, Германия, Белгия, Румъния и Унгария