Най-добрите приложения за безплатни разговори

03 април 2015

Приложенията за съобщения стават все по-популярни. Днес този вид софтуер вече предлага много повече възможности на собствениците на смартфони от това просто да общуват чрез текстови съобщения. Те ви позволяват да изпращате снимки, видео и файлове, както и да провеждате видео или гласови разговори. А най-хубавото от всичко е, че тези възможности се предлагат безплатно. От PC Mag са съставили списък с най-добрите приложения за безплатни разговори. Разгледайте ги и ще се уверите, че има достатъчно възможности да облекчите семейния бюджет.

wahjt

1. WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger ви позволява да изпращате и получавате неограничен брой съобщения, заедно с картини, аудио бележки и видео съобщения. За Android потребителите това приложение стана още по-вълнуващо в последно време, тъй като вече предлага гласови разговори през Интернет. WhatsApp е достъпен за iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone и Nokia.

Skype Free Download

2. Skype
Skype има над 250 милиона потребители и ви дава възможност да общувате с приятелите и семейството си посредством незабавни съобщения, видео или гласови повиквания при това безплатно. Можете също така да използвате Skype, за да споделяте снимки или видеоклипове, и да провеждате групови разговори.

viber

3. Viber
Viber е услуга, която е много подобна на Skype. С нея можете да изпращате и да получавате текстови съобщения, да провеждате разговори, да използвате емотикони и да изпращате видео и фото съобщения в цял свят през Wi-Fi, 3G или 4G. Вашият телефонен номер действа като ваша идентификация и точно както WhatsApp, приложението се синхронизира с вашия списък с контакти и автоматично разпознава кой ви търси във Viber.

maxresdefault

4. ICQ Messenger
ICQ Messenger, както и останалите приложения в този списък, ви позволява да изпращате съобщения, да споделяте снимки, файлове и видео клипове, както и да провеждате видео чат или гласово обаждане с някой от вашите контакти. Това приложение предлага възможност за провеждане на групови разговори с неограничен брой участници.

line-stickers

5. LINE
Line е друго доста популярно приложение използвано от над 480 милиона потребители в над 230 държави. Приложението ви позволява да изпращате безплатни съобщения и да водите безплатни разговори по всяко време и на всяко място. Има и специална функция наречена LINE Call, с която можете да комуникирате с хора, които не използват LINE при доста ниски тарифи.

снимки: Internet

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)