„Майката на драконите” се снима за реклама на Dolce & Gabbana (видео)

18 октомври 2018

31-годишната звезда от сериала „Игра на тронове” Емилия Кларк, която изигра ролята на „майката на драконите”, участва в реклама на парфюма „The Only One” на Dolce & Gabbana. Тя излезе още в началото на септември, но преди ден актрисата я сподели в профила си в Instagram, изказвайки се възторжено за парфюма. Емилия Кларк възкликва за Dolce & Gabbana Beauty, че може да я накара да направи всичко, дори да пропее на италиански език.

Емилия Кларк

Снимка: instagram.com/emilia_clarke/

Най-вероятно поводът за споделянето е интервюто и фотосесията на актрисата за италианското списание „iO Donna”. Тя разказва и за ролята си като Денерис Таргариен:

„Ние израстнахме заедно. Бяхме две безпомощни момичета: тя се превърна във воин, а аз в образована актриса. Чрез този персонаж аз изследвах себе си. Като жена, тя е била длъжна да стигне до крайните си предели. Аз ги достигнах с нея, работейки над своята неувереност, за да я надмогна. Това беше толкова обсебващ процес, че аз можех да се събудя в три и да съм все още в роля. Не мисля, че някога ще мога напълно да се отделя от този образ.”

Това снимките за италианското списание:

Снимка: iodonna.it

Снимка: iodonna.it

Снимка: iodonna.it

Снимка: iodonna.it

Снимка: iodonna.it

Снимка: iodonna.it

Вижте още: На ръката на Емилия Кларк се появиха дракони

Снимка: iodonna.it

Снимка: iodonna.it

Снимка: iodonna.it

Снимка: iodonna.it

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)