Костюмите на Бионсе за турнето Formation от Roberto Cavalli и Michael Сostello

29 април 2016

Преди ден започна поредното концертно турне на Бионсе – Formation. промотиращо новия й албум Lemonade.  Неговият аудиовизуален характер диктува не само съществуването на видео към всяка една от песните от албума, но и ефектна постановка, а не на последно място- и ефектно сценично присъствие. За сценичния гардероб на Бионсе винаги са се грижили водещи дизайнери, които са работили в изключително тясно сътрудничество с актрисата.

Настоящото турне не е изключение. Вчера в Маями Бионсе направи първия си концерт в рамките, на който смени тоалетите си поне десетина пъти.

Сред демонстрираните визии видяхме избродирано като хусарска униформа боди и високи ботуши – дело на творческия директор на Roberto Cavalli-  Питър Дундас. Между другото, негово дело е и роклята в цвят горчица с много волани и набори, в която Бионсе ходи по улиците с бейзболна бухалка в ръцете във видеото Hold up.

28042016bey_5

28042016bey_11

Още един дизайнер имаше честта да си сътрудничи с Би, а именно Майкъл Костело, който създаде за звездата прекрасно бяло боди със златни елементи и нежна дантела, с благородна брошка на шията. Той имаше честта да работи върху костюмите за предишното турне на Beyonce On the run.

Между другото, в мрежата се появиха още няколко скици на други костюми на дизайнера, които не видяхме на сцената, но сме сигурни, че и техният звезден час ще настъпи.

Beyonce's Formation World Tour - Miami

28042016bey_1

28042016bey_3

28042016bey_7

28042016bey_8

28042016bey_9

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)