Елена и нейната „Мечта за бебе“

Сподели:

Елена Димитрова-Ангелова е завършила Културология и Журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Работила е като журналист в цялата палитра на професията повече от 14 години – радио водещ, телевизионен водещ, онлайн редактор, че дори и главен редактор на три сайта едновременно. Публикувала е десетки статии, а изобщо не може да преброи интервютата които е направила, записаните реклами и хилядите часове „жив” ефир зад гърба си. Благодарна е за срещите си с толкова много популярни или просто „нормални”, но всички уникални хора, които са я вдъхновили да направи огромен завой и да се почувства на Пътя си.

Майка е на 5-годишна дъщеря. „Докато се стремях към нея, срещнах много жени, чиято най-голяма мечта е да имат бебе. Всички те са силни и можещи, с огромни сърца, но имат нужда от подкрепа. Така се появи „Мечта за бебе” – тренингът, в който искам да споделя с вас нещата, които ми се иска да имаше на мен кой да ми каже преди 10 години“, споделя Елена. А какво още ни разказа – вижте сами.

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...