Атанас Лазаров пред TEDx Youth@ACSofia – България е в сърцето ми!

02 май 2017

Популярният експерт по комуникации и медии  Атанас Лазаров бе специален гост на глобалния форум  за конференции TEDxYouth@ACSofia, „Огнени идеи„,организиран от Американския колеж в София и 17 годишния  Мазен Мазейд.
Атанас Лазаров има зад гърба си 11 годишен опит в сферата на лайфстайл и модни събития.Собственик е на Агенция за публични комуникации ПРофайл.
Носител на международния приз „Човек на 21 век„ в областта на медиите и комуникациите и лично доайена в ТВ журналистиката Иван Гарелов, Адриана Цанева и Оля Ускова  връчват  статуетката му. 
В своята лекция г-н Лазаров посочи  11 вдъхновяващи примери от своята успешна кариера. Залата аплодира факта,че световно известния холивудски актьор Силвестър Столоун грее с българска усмивка,изваяна лично от д-р Венета Павлова, д-р Валентин Павлов и екип. 

Още по темата: Пълнен калмар „Алекс“ с Наско Лазаров в Кухня в Рая – Епизод 12

Да направи малка България интерсна,популярна и атрактивна  туристическа дестинация в света е другата огнена идея на собственика на ПРофайл. 
В словото си Лазаров сподели успеха си и новината   за домакинството на страната ни на Световен конкурс за модели,в партньорство с румънския му колега Робърт Казан. През септември в Слънчев бряг ще присигнат модели  делегати от над 40 страни.
unnamed (4)

Популярният експерт по комуникации и медии Атанас Лазаров бе специален гост на глобалния форум за конференции TEDxYouth@ACSofia, „Огнени идеи„,организиран от Американския колеж в София и 17 годишния Мазен Мазейд.

TED означава Technology, Entertainment, Design (Технологии, Развлечения, Дизайн). Концепцията е от 1984 г. с план това да бъде еднократно събитие, но през 1990 г. се превръща в годишна конференция за обмен на идеи, a през годините са говорили личности от световен калибър: Бил Клинтън, основателите на Google Лари Пейдж и Сергей Брин, музикантът от U2 Боно, писателката Исабел Алиенде, „ловецът на митове“ Адам Савидж, Моника Люински, както и хиляди други.
Популярният експерт по комуникации и медии  Атанас Лазаров бе специален гост на глобалния форум  за конференции TEDxYouth@ACSofia, „Огнени идеи„,организиран от Американския колеж в София и 17 годишния  Мазен Мазейд.

Популярният експерт по комуникации и медии Атанас Лазаров бе специален гост на глобалния форум за конференции TEDxYouth@ACSofia, „Огнени идеи„,организиран от Американския колеж в София и 17 годишния Мазен Мазейд.

 
Кой е Атанас Лазаров ?
Гражданин на Света. Носител на международния приз „Човек на 21 век“.
Собственик на Агенция за публични комуникации PRofile international. 
Консултира първото издание на модната седмица Sofia Fashion Week 2015 в EFE Хотел Маринела. 
От 22-25 май с круиз до Света гора и Порто Елеа отбелязва своята 11 годишнина.
В  Банког,Москва,Куала Лумпур, Лондон,Валенсия,Букурещ,Люксембург и Кайро се пресичат и неговите служебни ангажименти.
Продуцира престижните конкурси за красота „Мистър София“,,Мистър България“ и Top Model International of the world . 
Aвтор и основател  е на руския формат за България ,,Подмосковние вечера“. 
Световно известните Low Deep T, д-р Енджи Касабие, Благой Георгиев са сред звездите с които Лазаров комуникира  всекидневно с лекота.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)