Кемпински

№1 си е №1! Официалните собственици на Кемпински – сем.Арабаджиеви!

05 декември 2014

След като от месеци се говори за покупко-продажбата на най-престижния и знаков хотел в България „Кемпински-Зографски“, от днес вече всички спрягани думи са в миналото и сделката е финализирана.

Новите собственици са хотелиерска фамилия Маринела и Ветко Арабаджиеви!

 

Маринела и Ветко Арабаджиеви!

Маринела и Ветко Арабаджиеви!

Има една стара приказка – „на кой каквото му отива„. В допълнение към нея ще кажем, че доказаната марка №1 в туризма в България –  „Виктория Груп“, е новият и напълно заслужен собственик на столичния гранд. След хотел „Пампорово“, хотел „Марица“, прекрасните морски хотели „Чайка“, „Виктория“, ваканционен комплекс „Елените“ и невероятния „Роял Касъл“, могъщата групировка украси короната си не с перла, а с диамант от неизмерим карат – популярният Японски хотел, с предишно наименование „Кемпински – Хотел Зографски“.

DPP_11022

Всички наименования на най-престижния и добър хотел на Балканите са в миналото. От днес той вече е VG Kempinski!

За сделката се коментираше от известно време, но явно страните по нея – „Виктория Груп“ и наследниците на Иван Зографски се нуждаеха от време, за да я финализират.

IMG_0860

Е, вече няма съмнение, че скоро хотелът ще смени изцяло имиджа си, ще се прероди за нов живот, преоблечен в изключителния дизайн на „Виктория Груп“, постигнат с личната намеса на г-жа Маринела Арабаджиева. Невероятният бизнес успех на г-н Ветко Арабаджиев, в акомпанимент с невероятния дизайнерски талант на съпругата му Маринела Арабаджиева са заявка за много, много високо ниво и очаквания! Които винаги остават оправдани!

Честито! И много бизнес успехи!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)