Ще има ли сватба в края на лятото?

17 юли 2014

Шон Пен и Чарлийз Терон са заедно вече осем месеца- време достатъчно, за да решат да преминат към следващия етап във връзката си, а именно да я узаконят. Списание Us Weekly пише, че актьорите планират сватба в края на лятото, а малко след това ще предприемат и стъпката да осиновят дете.

Premiere Of Universal Pictures And MRC's "A Million Ways To Die In The West" - Red Carpet

Според изданието, празникът ще бъде в Южна Африка, откъдето е 38-годишната Чарлийз и където в момента вървят снимките на филма „Последният човек“, продуциран от 53-годишния Пен. Освен Чарлийз в проекта участват Хавиер Бардем и Адел Екзархопулос.

Близки до двойката съобщават: „Те искат да се оженят възможно най-скоро. Познават се от дълги години. Чарлийз отбелязва как Шон се е променил във времето, колко по-мъдър и търпелив е станал. Сега те гледат към бъдещето с оптимизъм.”

 

Christian Dior: Front Row - Paris Fashion Week : Haute-Couture Fall/Winter 2014-2015

Същият вътрешен източник разкри, че Терон (която осинови едно дете през 2012г.-две годишният Джаксън) е готова да приеме още едно дете в семейството си: „Чарлийз винаги е искала повече деца. Джаксън приема Шон като баща.„

"Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala - Arrivals

Ако съобщенията в медиите са верни, за Терон това ще бъде първи брак. Актрисата дълго време излизаше със Стюард Таунсен, но до сватба така и не се стигна.

Пен е бил женен два пъти: първо за Мадона, а след това Робин Райт го дари с две деца.

Снимки: Us Weekly

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)