Щастливи диаманти

16 октомври 2014

Попи Делевин се превърна в основна героиня на каталога, представящ новата колекция бижута на ювелирния гигант Chopard. Колекцията носи красноречивото име Happy Diamonds, като наистина оправдава името си на сто процента: всеки образ е изпълнен със светлина, въздух и настроение на лежерен и спокоен уикенд.

Casual-Look-Chopard-Poppy-Delevingne-Slideshow - Щастливи диаманти

Игриви, искрящи и дръзки са диамантите от колекцията Happy Diamonds. Те се движат „свободно“ между сапфири и кристали. Както каза Карин Шойфеле „Диамантите са щастливи, когато са свободни“. Диамантите танцуват в „Happy Diamonds“ часовници и бижута и не просто следват движенията на жените, които ги носят, а имат своя собствена индивидуалност.

Street-Style_08

Автор на фотосесията е модния блогър и фотограф Гаранс Доре, а стилист е Диана Лант. Ето как Доре обясни своя замисъл:

„Искахме чрез снимките да илюстрираме различни аспекти от живота на Попи – от сутрин до вечер. Искрено се надяваме, че бижутата Happy Diamonds ще станат част от живота на жените. Бижутата са нещо изключително лично… те трябва да разказват историята на човека, който ги носи.”

Chopard-Lookbook-Making-of-Poppy-Delevingne-3 - Щастливи диаманти

Игрива, с едва доловима нотка на нетрадиционност и смелост, колекцията Happy Diamonds е толкова гъвкава, че може да добавите чрез нея блясък на обикновен чифт дънки, или на любимата си малка черна рокля.

Evening-Look-Chopard-Poppy-Delevingne-slideshow

И наистина: колекцията е съставена от пет различни части, посветени на стрийт- стайла ,casual – стила,  ежедневието, както и вечерни  и коктейлни модели.

Щастливи диаманти

Ние Ви предлагаме да оцените, както  бижутата, така и прекрасните снимки от бек- стейджа в галерията по- горе.

Снимки: Chopard

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)