Шон Пен тайно се ожени за младата си възлюбена Лейла Джордж

Сподели:

59-годишният Шон Пен се ожени за 28-годишната си любима Лейла Джордж след четири години романс. Сватбената церемония на звездата от филмите „Игра“ и „Мистериозната река“ и на амбициозната актриса се проведе тайно, а съпругата на филмовия продуцент Майк Медавой, Ирена, сподели новината за брака им. Тя публикува няколко снимки в своя инстаграм – в една от тях младоженците демонстрират брачните си пръстени.
Шон Пенн и Лейла Джордж
„Щастливи сме, че Лейла и Шон се ожениха! Обичаме ви! Благодаря ви, че се отнасяте към Майк като към член на семейството. Ние сме на седмото небе от щастие, че сте се намерили един друг и истинската любов, която променя света към по-добро. Бог да благослови семейството ви!

– Ирена Ферис поздрави звездната двойка за сватбата.

Самите младоженци все още не са коментирали новия си статус. Между другото, Шон и Лейла се държаха доста потайно през целия роман и на практика не разговаряха за връзката си в интервюта. Едва наскоро в едно от телевизионните предавания Пен нарече Лейла „момичето на моя живот“.
Шон Пенн и Лейла Джордж
Припомняме, че първите слухове за романса на Шон Пен и Лейла Джордж се появиха през есента на 2016 г., а малко по-късно влюбените потвърдиха. За Лейла този брак е първият, а за Шон Пен – третият. От 1985 до 1989 г. актьорът е женен за Мадона, с която и до ден днешен остават приятели. Втората съпруга на Пен беше актрисата Робин Райт, с която се ожениха през 1996 година. Преди сватбата, двойката има дъщеря Дилън и син Хопър. Връзката на съпрузите не може да бъде наречена идеална: те многократно се разделяха и отново се сближаваха, а през 2007 г. обявиха намерението си да се разведат. Двойката най-накрая се раздели едва през 2009 г. – тогава Робин подаде молба за развод и заяви, че тя и Шон вече нямат планове за сближаване. Официално бракоразводното им производство е финализирано година по-късно.

Преди да се срещне с Лейла, Шон Пен имаше връзка  с Чарлийз Терон.

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...