Шон Пен: Не вярвах, че на 54 години мога да открия любовта

Шон Пен: Не вярвах, че на 54 години мога да открия любовта

20 февруари 2015

Една от най-популярните холивудски знаменитости – Шон Пен разкри душата си в едно от най-проникновените си интервюта в последните години. Актьорът призна, че е щастлив, че съвсем скоро ще сключи брак с настоящата си годеница Чарлийз Терон, за която откровено призна, че „не е очаквал да грабне така лесно сърцето му“. Двойката е заедно от декември 2013 г., но даде публичност на връзката си едва преди няколко месеца.

Шон Пен: Не вярвах, че на 54 години мога да открия любовта
„Истината е, че първоначално не вярвах, че на тази възраст мога да се влюбя отново. Е, оказа се, че съм грешал. Защото когато започнеш връзка в този етап, всъщност вече си много по-наясно със себе си, по-страстен си и способен на дълбоки чувства. Няма да крия – щастлив съм, много по-щастлив, отколкото съм бил някога досега. Връзката ми с Чарлийз е по-романтична и пълноценна, а аз съм късметлия да съм влюбен в една наистина страхотна жена. Прави са били тези, които казват, че домът е там, където е сърцето“, разкрива актьорът. Предстоящият брак с 39-годишната му колежка, който се очаква да е факт през лятото, ще е трети за Шон Пен. Той вече бе женен на два пъти – за поп кралицата Мадона – от 1985 до 1989 г. и за Робин Райт – от 1996 до 2010 г. (за Чарлийз Терон пък ще е първи опит да мине под венчило, след като цели 9 години имаше връзка със Стюарт Таунсенд, но в крайна сметка двамата се разделиха през 2010 година).

Arrivals in 81st Oscars Ceremony in Los Angeles, United States on February 22th, 2009.
„Твърдите, че вече съм бил женен?! Е, тогава бях доста по-слабо информиран за любовта в сравнение с днес, така че смятам да разглеждам третия си брак като първи“, пошегува се за финал Шон пред Esquire.

текст: Митко Попов
снимки: Page Six, Just Jared

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)