Шест от най-добрите български диджеи посрещат Нова Година в :PMCLUB

16 декември 2014

Шест от най-добрите български диджеи посрещат Нова Година в :PMCLUB – DJ Васкес, Кайски, Ясен Петров, Simon, DJ Angelo и Go-Go, се събират за грандиозно парти на 31 декември.

На 31-ви декември :PMCLUB ще изпрати настоящата и ще посрещне 2015 година с едно забележително по мащабите си парти, което ще събере на една сцена шест от най-добрите диджеи в България. Уникалната атмосфера в новогодишната нощ ще бъде оставена в опитните ръце, перфектна музикална селекция и нюх за добро настроение натитулуваните имена на електронната музикална сцена у нас и резиденти на :PMCLUB – DJ Васкес, Кайски, Ясен Петров, Simon, DJ Angelo и Go-Go.

 Изявени имена зад пулта и любимци на клубната публика у нас, всеки от тях е наложил своя отличителен стил и специално отношение към феновете си през годините. На 31 декември, звездната компания ще събере нощта и деня в един невиждан досега музикален маратон. Общата им енергия зад пулта, взривяващия саунд, светлини и мултимедия в Новогодишната нощ, обещават истинско земетресение с епицентър Гурко 2.

 След над 30 супер успешни партита с артисти от българската и световна хип-хоп и електронна сцена за първите четири месеца от официалното откриване на :PMCLUB през септември 2014-та, класни събития и множество незабравими моменти, екипът на най-актуалното и горещо парти място в София посреща Новата година с пожелание за още по-успешни и забележителни 365 парти дни!

 Посрещнете първите искри на 2015-та с чаша шампанско и много настроение, в компанията на DJ Васкес, Кайски, Ясен Петров, Simon, DJ Angelo и Go-Go, които ще ви помогнат да помните дълго последната, щура :PMнощ от старата година. Кувертите са вече в продажба и могат да бъдат закупени на място в клуба.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)