Шампанско и футбол

13 юни 2014

На 12 юни стартираха първите игри от 2014 FIFA WORLD CUP в Бразилия. Предстои ни един месец изцяло от емоции, самба и шампанско! 32 нации ще се състезават във футболния рай Бразилия! Изящество на един спорт, изящество с топка, съчетани с изящество от мехурчета! По този повод екипът на Уайнбокс събра на изискано парти в столичния клуб Black Label Whisky Bar почитателите на шампанското и футбола на една много специална премиера.

IMG_8617

Champagne Taittinger e Официалното и предпочетено от ФИФА шампанско за 2014 FIFA World CupTM Brazil, което както изглежда, ще бъде най-голямото спортно събитие от началото на 21-ви век. За първи път в историята ФИФА избира Шампанско Къща и Официално Шампанско, което да се сервира на VIP гостите на FIFA и във VVIP (VERY VIP) зоните по време на 2014 FIFA World Cup и FIFA Confederations Cup 2013, и двете провеждащи се в Бразилия.

DPP_0009

Champagne Taittinger избра къща в центъра на Рио де Жанейро, където ще посреща своите гости с коктейли, градински и вечерни партита през тези незабравими 30 дни. Партита, Шампанско, Футбол… Всичко това, заедно с бразилския дух на Festa и до върховния момент на събитието, когато финалът ще се проведе на емблематичният Стадион Maracanã, на 13 юли 2014 година. Това е нощта, в която водещите имена във футбола ще коронясат световните шампиони и „Кралят на мехурчетата“ ще бъде там, за да се присъедини към празненствата.

DPP_0019

Световният празник на спорта ще бъде придружен от историческото кюве на изба Taittinger – Брут Резерва, и ще се предлага в три вида бутилки – стандартна бутилка(0,75 л), Магнум (1,5 л) и Жеробоам (3 л), произведени в лимитирани серии, защото нуждата от изящество е непригодна за масово производство.

DPP_0018

За да отбележи този повод, Champagne Taittinger създаде първият етикет за шампанско в 3D (осезаемо без специални очила) – техническо постижение, което прави мехурчетата на шампанското да се пенят направо от етикета. При движение на бутилката футболните топки се появяват и изчезват, както мехурчета в чаша от шампанско. Целият дизайн на бутилката – златист и искрящ – е празник на емблематичните стойности на футбола, Световната купа и шампанското.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)