Четиристаен апартамент за продажба в Резиденция АНАСТАСИЯ

06 ноември 2014

Оферта:    ПРОДАЖБА
Вид:             ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Сграда:      РЕЗИДЕНЦИЯ АНАСТАСИЯ
Квартал:   Район Мотописта, кв.Гоце Делчев
Община:  Триадица, гр.София
Адрес:        гр. София, кв.”Гоце Делчев”, ул.”Славовица” 51 Е, СЕКЦИЯ „Б”
Етаж:         Четвърти жилищен /шесто ниво/

Резиденция АНАСТАСИЯ

Резиденция АНАСТАСИЯ

Описание: антре, кухня, дневна с трапезария, три спални, три бани с тоалетни, складово помещение, коридори, три балкона;

A11


Гледка:       панорамна гледка към Витоша
Изложение :    изток, югоизток, юг
Етап :        С Акт 16 и Разрешение за ползване от 2011 г.

Застр. площ:            175,32 кв.м.
Ид.части:                   38,69 кв.м.

Общо  в кв.м.           214,01 кв.м.

 

ЦЕНА: 256 800 евро

 

Място: За една сграда са важни три неща: мястото, мястото и мястото!
Резиденция Анастасия е олицетворение на това правило – разположена на най-представителния булевард на София – бул.България. Това е южният лъч на София, който свързва центъра и Народният Дворец на Културата с кв. Бояна и Витоша планина и е транспортна артерия за най–престижните квартали на София. По булеварда са разположени и едни от най–красивите сгради на София, включително и официалната правителствена резиденция „Бояна“ и района спокойно може да се определи като най-бързо развиващата се и предпочитана зона на столицата.
Перфектни комуникации, изцяло уредена инфраструктура, близост до множестно ресторанти, кафета, магазини, бутици, МОЛ България, училища, детски градини, бензиностанции и т.н.; южно изложение с поглед към Витоша и всичко това на няколко минути разстояние от центъра на столицата.

5

Функция: Жилищна Резиденция Анастасия е проектирана като изключително луксозна и презентативна сграда: на партера са разположени: просторно фоайе, лоби бар, луксозен офисен център, 3 бутика, салон, зимна градина и прекрасна слънчева ресторант-градина във вътрешния двор; на първи етаж са разположени бизнес център, бутик ресторант Анастасия и 2 представителни офиса и козметичен център, а на останалите 7 етажа –  ексклузивни апартаменти и ателиета. Сутерена на сградата представлява подземен паркинг с 50 паркоместа.

Концепция:  Старата добра класика” винаги е на мода – подходящо мото, което всеки един кът и елемент от сградата го доказва. Резиденция Анастасия е една нова перла в София – столица с нов европейски дух, интересен за всички, готови да видят прекрасното й историческо наследство и модерно настроение; изключително развиваща се икономическа точка от Европа за хората на бизнеса или просто един любим град за забавление и развлечение. Резиденция Анастасия е място, където забързаният град и класическият лукс се срещат и сбъдват мечтите за прекрасно преживяване.

Философията на Резиденция Анастасия е не просто да се построи поредната резиденция или сграда, а да  се създаде специална среда: една симбиоза от високо технологична сграда, с модерна и адекватна на съвременния градски стандарт инфраструктура и комуникации, класическа линия на архитектурните форми и детайли в екстериора, интериорен лукс във  фоайета, салони и места за срещи – всичко това в името на представителна и комфортна концепция за живеене.  Именно тук – в района на Мотописта, се роди и една нова „царска особа” за столицата – Резиденция Анастасия Хотелски Апартаменти.  Резиденция „Анастасия” не е нито първата, нито единствена резиденция в София, но има характеристики и атмосфера, които я правят уникална: тържествено и богато декорирано фоайе, тежка ламперия от дърво, плетеница на пода от 8 вида мрамор и оникс,  огромни кристални полилеи, уникални акценти и елементи, произведения на изкуството, много малки вещи и детайли, които те предразполагат и на първата минута се отпускаш и пренасяш в нов свят. В един от ъглите има библиотека с богата литература, така че може просто да влезеш и да почетеш книжка – английска, руска и българска литература; в другия ъгъл се мъдри  роял на цели 280 години, инкрустиран със седеф, с клавиши от слонова кост;  може да вкусиш глътка изкуство в напрегнатия ден в откритата галерия на Резиденцията, защото от всеки ъгъл наднича платно на значим художник. Елегантно допълнение на фоайето е лоби бара с оригиналното име БАР’ОК, елегантен и атмосферен, с правилен избор топли и студени напитки.

22

Рецепцията на Резиденция Анастасия е 24 часова.

Помислено е за всичко, което може да ти потрябва – трансфери от и до летището и до всяка точка на столицата, бизнес център с пълен набор офис услуги, зала за преговори и делови срещи, вкл.секретарски сервиз, зала с изискана декорация за партита, специални поводи или обучения, срещи и представяния, слънчева лятна градина с богата декирация, козметично студио и други.
Апартаментите на Резиденция „Анастасия” са направо царски – големи, просторни, от 90 до 220 кв.м. с прекрасни тераси, с елементи от ковано желязо,  стилна и скъпа текстилна декорация – мокети, в които потъваш, елегантни пердета, до  завивки от памук в жакард и бродерии. Цялото обзавеждане, включващо и напълно оборудвана кухня е от масивно дърво. Наречени са с имената на столици в Европа – Париж, Лондон, Монако, Прага Виена, София и Рим и всеки един притежава по нещо характерно  в интериорната си и цветова концепция и излъчването от града, на който е кръстен – Париж е тежък, представителен, класически; Лондон е стилен и уравновесен; Монако е с морско излъчване – нежно синьо, бяло дърво в мебелите, Прага е златна, Виена – валсова и романтична…. Никак не е трудно да се пренесеш в друг свят – след първите няколко минути наистина забравяш къде си.

Предлаганият апартамент е в базов вариант – на шпакловка и замазка, с окомплектовани инсталации.

 В случай, че имате нужда от повече информация, моля не се колебайтe да ни потърсите!

 Офертата се управлява от: Собственик

 

ИСГ АСПЕКТИ

Адрес:ул. Славовица 24 Е, офис 1-2
тел: 958 9696; 958 9797; 0899 934 027; 0893 35 9999
e-mail:aspecti@aspectiplus.bg
РЕЗИДЕНЦИЯ АНАСТАСИЯ
Адрес:гр.София,ж.к. Гоце Делчев, ул.Славовица    51Е
Тел.Рецепция:  02/80 87 180
Моб.тел.Рецепция: 0894 633 123
Управител:  0899 168 645; 0893 200 000
e-mail: booking@hotelanastasia
info@hotelanastasia.bg
web:www.hotelanastasia.bg
facebook:facebook.com/pages/ANASTASIAResidenc/
twitter:   twitter.com/ResAnastasia
tumblr:hotelanastacia.tumblr.com/

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

 

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)