Честит рожден ден, Vogue Италия!

Сподели:

В продължeние на дни цялото внимание на модния свят бе фокусирано върху Милано, където в рамките на Седмицата на Модата бяха представени най-добрите женски колекции за сезон пролет-лято 2015. По случайност Седмицата на модата съвпадна с 50 годишния юбилей на италианското издание Vogue. За честванията по случай знаменателната годишнина главната редакторка Франка Соцани събра целия моден елит. За случая фасадата на Conde Nast Italia, находяща се на Piazza Castello, където се проведе събитието, грейна в изображения и корици на модната библия, а стените отвътре бяха покрити с откъси от списанието.

Честит рожден ден, Vogue Италия!
Честит рожден ден, Vogue Италия!

2

3

Редактори, дизайнери и модели – бяха главните действащи лица на вечерта, около които се събра цялото внимание на медиите.

Сред гостите видяхме най-компетентните в света на модата – Карл Лагерфелд, Анна Уинтур, Роберто Кавали, Доменико Долче и Стефано Габана, Рикардо Тиши, Джеръми Скот, Джорджо Армани, Дийн и Дан Кийтън, Алберта Ферети, Филип Плейн и много други.

4

8

Разбира се, гала вечерята и фотоизложбата, посветена на годишнината на списанието, не мина без присъствието на топ модели, украсявали неведнъж корицата на изданието, сред които: Каролина Куркова, Линда Еванджелиста и Ева Херцигова.

16

17

снимки: Vogue Italy

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...