„Черен петък“ по американски в България: Лудница и нарушения!

24 ноември 2018

И през 2018 година, „Черният петък“ завладя изцяло българските магазини. Традицията с дългоочакваните намаления позволи на родните потребители да пазаруват изгодно както онлайн, така и по редица търговски вериги и магазини и и логично ситуацията може да се обобщи с няколко думи – „опашки“, „задръствания“ и пълна лудница.

Black Friday

Иначе предварителната статистика се оказа вярна – българинът похарчи средно около 400 лв., която е съпоставима с тази на средностатистическия италианец, коментира председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов.

Black Friday

Той уточни, че проверките в различните магазини са открили 15 случаи на конкретни нарушения, като не са били посочени старите цени на намалените стоки, а при други, отстъпката е важала само за определени продукти, без това да бъде уточнено предварително.

Black Friday

Ако се вярва на цифрите от един от най-големите онлайн сайтове у нас, то само през първата половина на деня, клиентите са похарчили около 25 милиона лева или с 20% повече в сравнение със същия ден през 2017 година.

Black Friday
Виж още снимки!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)