Чанинг Тейтъм за Esquire

18 ноември 2014

Във времето Чанинг Тейтъм се доказа като изключително разнолик актьор – той може спокойно до изиграе легендарен борец в биографична драма, а след това да се превъплъти в образа на стрийптизьор в забавна комедия. Именно за своите превъплъщения звездата разказа в интервю за списание Esquire и се превърна в главен герой на декемврийския брой на изданието.

Чанинг Тейтъм

Чанинг Тейтъм

Разбира се, репортерът, който имаше възможност да се срещне с Тейтъм, не пропусна възможността да го попита за това, къде се научил да танцува: „Аз определено исках да се науча да танцувам. В началото не умеех, но и момичетата, на които обръщах внимание не се справяха по- добре с този тип танци…. А майките им танцуваха, и то как… И разбрах, че най-бързият начин да се науча да се движа в ритъм е да взема нечия майка и да я завъртя на верандата“, сподели по време на интервюто Чанинг, а след това разказа и за репетициите и танцовите сцени с полуголите си колеги във филма „Супер майка XXL“: „Имаше толкова много извинения. Постоянно се чуваше „Съжалявам, че те ударих в лицето“ или „Ще си махнеш ли бедрото от врата ми?“

20141118-tatum-5

Трудностите на снимачната площадка са нещо обичайно за един актьор. А работата по такъв сериозен проект, като „Ловец на лисици“  определено не е била по- лека от предходната.

Създаденият по истински случай филм се развива през 80-те години и разказва за олимпийския шампион по борба Марк Шулц (Тейтъм), винаги оставал в сянката на по-известния си и успял в спорта брат (Марк Ръфало). Милионерът Джон Дюпон (Карел) вижда в Марк шанс за добра инвестиция и го кани да тренира в имението си. Отношенията им става все по-сложни, тъй като скоро героят на Тейтъм вижда в спонсора си бащинска фигура. Но целта на Дюпон е да докаже себе си пред висшите кръгове, а жестокото му авторитарно отношение влошава скритите психологически проблеми на състезателя и той убива именития си брат. Участват още Сиена Милър и Ванеса Редгрейв.

20141118-tatum-4

По повод ролята си Тейтъм казва: „Прекарах много време, за да се науча да го имитирам – от походката до движението на врата му. Всичко в него изглежда малко рязко, той постоянно чувства болка, но никой не знае колко силна е тя. Сложен характер и още по- сложно пресъздаване.“

Преминалият през дълги и тежки тренировки Чанинг Тейтъм е спряган за евентуална номинация за „Оскар“.

20141118-tatum-2

Разбира се, в допълнение към интервюто, Тейтъм взе участие във фотосесия като за Оскар за списанието.

Предлагаме ви да оцените резултата от усилията на екипа от специалисти, а също така и на самия актьор.

20141118-tatum-1

Снимки: Esquire

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)