Цял ден песни и танци в новооткрития София Ринг МОЛ

07 ноември 2014

След грандиозната церемония по откриването на София Ринг МОЛ, освещаването, песните и танците на Ансамбъл Българе и прерязването на лентата от столичният кмет Йорданка Фандъкова и инвеститорите на МОЛ-а, вратите му бяха широко отворени за всички посетители.

DPP_2424

Много софиянци и гости се стекоха за откриването и имаха удоволствието да направят първи стъпки в София Ринг МОЛ.  Ще бъде пуснат безплатен автобус от метростанция “Г. М. Димитров” с интервал 13-14 минути.

DPP_2647

Макар и пореден МОЛ в столицата ни, София София Ринг МОЛ се отличава от останалите с огромни открити площи, много естествена светлина и зеленина.

DPP_2499

Инвеститори на търговският център са гръцките компании Fourlis group и Danaos group. Обема на инвестицията за изграждането и комуникациите са 130 млн. евро. Строителството му бе реализирано в периода септември 2011 г. – ноември 2014 година.

DPP_2440

Над 200 са магазините в София Ринг МОЛ. Общият обем на застроените площи  е 170 хил. кв. м, което превръща търговският център в една от най-мащабните сгради в България.
За отдаване под наем са предвидени 105 хил. кв. м, от които 70% вече са заети. Това е един добър старт за новия МОЛ. Откритите площи за забавления и почивка са 28 000 кв. м., а безплатните паркоместа заедно с тези на ИКЕА са 3500. Интересна подробност е предвидения ВИП паркинг за 100 коли.

DPP_2549

„Над 400 марки, от които 100 са нови за България, ще бъдат представени в  София Ринг МОЛ“, съобщи вчера генералният му мениджър Никос Ксеталис. Сред новите брандове за българския пазар са Jennifer Lopez, ALCOTT, Bossini, La Martina, Guerlain, Tous, Barbour, Julia Bergovich и др.

DPP_2436

В мола ще има и магазини на веригите “Пикадили”, “Техномаркет”, “Мосю Бриколаж”, “Явор”, “Манго”, H&M, New Yorker, Intersport, LC Waikiki.

DPP_2552

Също интересна подробност е ПР политиката на МОЛ-а, който освен на пазаруването, ще обръща специално внимание на забавленията. Това го доказа и в деня на откриването си, когато всеки ъгъл, всеки магазин, представяше програма, песни, танци, игри и забавления. DPP_2641

В МОЛ-а ще отвори най-големият развлекателен център на закрито в България – FUNTASY Ring Park, заяви Ксеталис. Сред атракционите са истинска ледена пързалка, въртележка, арена за каране на колелета, блъскащи се колички с формата на летящи чинии. Киносалонът ще има 10 зали с ВИП салони.

DPP_2532

В “София ринг мол” на околовръстното шосе до ИКЕА отваря и най-голямата закрита картинг писта у нас с площ 7 дка. Купили сме 29 нови картинга, от които 10 са специално за деца от 6 до 12 г., обясни мениджърът ѝ Николай Върбицалиев.

DPP_2534

В най-новия мол ще бъде открит и най-големият универсален магазин в България – Notosgalleries, на площ от 6200 кв. м. Веригата е със 100-годишна история в Гърция.

DPP_2426

Празненствата за откриването на МОЛ-а ще продължат 4 дни. Очакват се стотици хиляди посетите и гости. На голяма сцена се изявяват  победителите от Х Factor Жана Бергендорф и Рафи.

DPP_2558

Представления на гимнастички, балет “Нова”, латино и джаз банди, както и безплатно рисуване на карикатури…много идеи, много забавление и много настроение!

DPP_2462

Организирана е и лотария с голяма награда от 5000 лв. За най-малките посетители на търговския център пък  има оригами, рисунки, куклено шоу, двойници на любими филмови герои.

DPP_2460

Особено силен старт направи магазина на Apple, който обяви привлекателни промоции за първите дни на откриването.

DPP_2407

Кадрите от първият ден на София Ринг МОЛ сами говорят! 

Забавлявайте се, пазарувайки!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)