Цветни експлозии

Цветни експлозии

29 ноември 2014

Цветните експлозии на художника  Irby Pace изпълват сетивата ни с настроение и пъстрота, точно преди да са стартирали студените и сиви месеци. Оригинална идея, която ви представяме с удоволствие.

Цветни експлозии

Цветни експлозии

Произведенията на тексаския художник могат да бъдат описани като впечатляващи, натрапчиво силни, но в същото време ефирни и много нежни.

Floristics-08

В неговата поредица Idle Void, Pace използва различни външни пространства и добавя своя собствен „принос“ в цвят към всяка една подбрана от него среда под формата на облак от цветна експлозия.

Floristics-21

Floristics-18

Резултатът е интересна комбинация от естествени и неестествени цветове и форми. Авторът добавя към очарователното естетическо състояние на местата и един допълнителен слой цвят.

Floristics-11

В повечето случаи това е точно липсващият цвят, в други – преобладаващият, но при всички случаи е търсен подсилване на ефекта и контраст със статичното състояние.

Floristics-13

Серията включва моменти от време, от различни градове в различни части на света, и обхваща разнообразни пейзажи, градска среда, природа.

Floristics-22

Тази серия е резултат от една нова и перспективна  тенденция на фотографията,  базирана на изкуствени цветни експлозии в природните пространства. Представената колекция е една от първите в тренда.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)