Хороскоп за 23 август

23 август 2018

На 23 август Луната за пореден ден е в земния знак Козирог. На този ден тя е в съвпад с планетата на действието, агресията, инцидентите. Бъдете активни и усърдни, търпеливи и постоянни, но не агресивни. Денят е доста натоварен енергийно, особено за родените вече през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Емоционално може да сте невъздържани и избухливи, на моменти груби и вероятно ще има причини за това, но няма да ви донесе нищо добро такова поведение. Това важи в най-висока степен за Козирозите от трета декада и за всеки, който има рождени планети като Марс, Сатурн или Уран в последните 5-6 градуса на знака. Бъдете по-предпазливи и сдържани в отношението си към околните. В здравословен план са възможни главоболие, зъбобол, болки в ставите, травми, наранявания и т.н.

Съвпадът на Луната с Марс в мунданен аспект създава предпоставка за пожари, експлозии, атентати и всякакви други инциденти. Луната и Марс са в благоприятен аспект към Слънцето на родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Те ще ви изпълват със сила и издръжливост, ще дадат възможност за по-лесни успехи и победи. Но все пак и вие имайте едно наум за деня и бъдете нащрек за нападки от страна на злонамерени хора. На този ден и Слънцето сменява знака си – от Лъв преминава в Дева. Девата ще ни подтиква към повече предпазливост в действията, ще повиши желанието ни за внасяне на ред в обкръжението ни, ще сме склонни повече да анализираме, да вършим нещата прецизно, но и да критикуваме. Ще ни вълнуват темите за здравето, чистотата и реда. Девата може и да е по-критична, но пък за сметка на това егото й не е така помпозно както на Лъва и се стреми да помогне всеки път, когато някой има нужда от нея. Да ни е честито Слънцето в Дева!

В часовете между 17:19 и 19:55 българско време Луната е „без курс“. В този интервал от часове е възможно да сме по-разсеяни и объркани емоционално. Не е благоприятно да се взимат важни решения за бъдещето и да се предприемат рисковани действия. В 19:56 часа Луната преминава във въздушния знак Водолей. Веднага с промяната на знака Луната съвпада с Черната Луна (Лилит) и заедно са в напрегнат аспект с Уран в Телец. По тази причина във вечерните и нощни часове по-уязвими за неприятности и инциденти стават родените през първа декада на знаците и с други рождени планети в първите градуси на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Повишава се нервното напрежение. Уязвими са кръвообращението и нервната система, което при възрастни и болни хора със сърдечно-съдови заболявания може да предизвика кризи, а други хора да изпаднат в нервни кризи. Подсигурете си спокойна атмосфера и избягвайте шумни или непознати компании. По възможност не пътувайте на дълъг път.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)