Хороскоп за 14 септември

14 септември 2018

На 14 септември Луната отново е в знака Скорпион, като на този ден тя е в съвпад с Юпитер и заедно са в хармоничен аспект в сутрешните часове с Меркурий и Слънцето в Дева. Като изключим факта, че Луната се намира в неблагоприятен за нея знак, в знак на „падение“ добрите аспекти, които тя прави, дават възможност за по-добро развитие в делата и изявите, в работата с документация, организация на дейности и бъдещи събития, разговори и решения по важни теми, разрешаване на юридически въпроси и т.н. Проблемът при Луна в Скорпион е, че емоциите и желанията ни са доста силни, а това може да доведе в критични моменти до взривоопасни реакции и силна критика, породена не толкова от желание за справедливост, колкото от манипулативни подбуди и желание за постигане на крайната цел, т.е. от амбиции. Денят е добър за работата на учените, психолозите, юристите, полицаите, прокурорите, нотариусите и т.н.

В личен план денят се очертава по-успешен за родените през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Но не бих могла да изключа и Скорпионите от трета декада, освен ако рожденото им Слънце в хороскопа не е с твърде предизвикателни аспекти, а това да повиши напрежението им през деня и да се наложи малко повече да водят „битки“. Но Юпитер е планета на късмета и просперитета, затова и резултатите от действията им в крайна сметка може да са положителни за тях. В часовете до обяд имате възможност да осъществите набелязаните цели и да се радвате на успех и уважение. Луната в Скорпион е в дисхармоничен аспект към Слънцето на родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Водолей, Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и на онези Скорпиони от трета декада, чието Слънце по рождение е с много предизвикателни аспекти – например, от планети, намиращи се в знаците Телец, Лъв или Водолей в рождения хороскоп. Освен повишено емоционално напрежение, може да възникне и някакво здравословно проявление, особено при болните и възрастни хора. Уязвими са половата система, дебелото черво и пикочо-проводните пътища. Възможни са временни неразположения, усложнения при болните хора или възпалителни процеси. Предпазвайте се от простуди.

От 11:54 часа до 03:45 часа българско време на 15 септември Луната е „без курс“, т.е. в този интервал от време тя не образува мажорни аспекти с останалите планети. В тези часове е неблагоприятно да се взимат важни за бъдещето решения, да се подписват договори и споразумения, да се започват нови начинания или връзки. Когато Луната е „без курс“ това означава, че до смяната й на знака тя няма да образува никакви мажорни аспекти с планетите и това е белег, че взетите решения, подписаните договори или започнатите нови дела и взаимоотношения нямат шанс за успех или развитие в бъдещ план. Дори предизвикателните аспекти, създаващи трудности и водещи до борба, са по-добър вариант от никакви. Луната „без курс“ е благоприятна единствено за рутинни дейности, за което не се изисква сериозна концентрация, както и за довършване на вече започнати дела. И тъй като петък е ден на Венера, в съчетание с Луната в Скорпион, добре е да намерите малко време за интимни ласки и преживявания с любимия човек, които ще ви накарат да преживеете по невероятен начин дълбокото душевно и телесно сливане, които само Скорпиона може да ви даде. Но избягвайте случайните сексуални контакти, тъй като е повишена опасността от предаване на заболявания по полов път.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)