Вашият хороскоп за 14 и 15 март 2017

14 март 2017

На 14 и 15 март Луната е в знака на красотата и любовта, на хармонията и партньорството Везни. Само че всичко това може да бъде поставено пред изпитания на 14 март, тъй като Луната образува няколко неблагоприятни аспекта с другите планети. Преди обяд тя е в неблагоприятен аспект с Венера в Овен – уязвими са партньорствата и любовта, могат да ви притесняват финансови въпроси, които спешно трябва да бъдат решени. Каквото и да правят някои хора, другите няма да са доволни и да оценят тяхната работа и действия въобще. След обяд Луната активира неблагоприятни аспекти с Плутон в Козирог, съвпада с Юпитер и заедно са в опозиция към Уран в Овен, т.е. образува таоквадратура в кардиналните знаци. Това бележи деня като много динамичен, с внезапно и неочаквано развитие в отношенията и делата. Затова бъдете готови за всякакви изненади. Това важи с най-голяма сила за родените под знаците и най-вече през първа и втора декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от тези две декади. Бъдете по-толерантни към хората, внимавайте с финансите, не позволявайте манипулации, неморално поведение и незаконни действия от нечия страна. Нужно е да се намери баланс и да се работи коректно и законно. Иначе рискът е голям и тези, които рискуват с престъпни дейности, могат да се сблъскат със закона, а некоректното отношение да предизвика конфликти. Делата може да вървят по-бавно и затруднено, но с повече труд и упоритост няма невъзможни неща. Луната във Везни ще улеснява повече родените през първата и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей на този ден. Хармонията на Луната и вашето Слънце внася хармония в емоционалното, във физическото ви състояние, както и добро настроение.

На 15 март, в часовете до обяд енергиите са все още силно динамични и създаващи предпоставка за обрати, неблагоприятно развитие в дела и отношения с околните за родените под знаците и най-вече през третата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Бъдете по-внимателни на този ден, тъй като и от 12:05 до 17:11 българско време, Луната е „без курс“. В този интервал от часове не е благоприятно да се подписват договори, да се взимат важни решения за бъдещето, да се започват нови начинания или взаимоотношения, да се предприемат рисковани действия. Денят като цяло е по-благоприятен за родените под знаците и най-вече през трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. До обяд свършете по-важните си задачи, но след обяд е време само за довършване на започнатото и рутинни дейности. Луната във Везни ще оказва по-ползотворно въздействие в ежедневието ви и можете да разчитате на добри резултати и повече разбирателство с хората от останалите зодиакални знаци. В 17:12 часа Луната навлиза във водния знак Скорпион. Преживяванията и чувствата се задълбочават, желанията са по-силни. В такива дни ставаме по-взискателни към другите и към себе си, по-емоционални, наблюдателни, упорити и импулсивни. Повишава се сензитивността, но при някои хора се засилва и желанието за отмъщение, манипулации и отхвърляне на чужди нареждания. С навлизането на Луната в Скорпион, тя образува във вечерните часове на деня неблагоприятен аспект с Марс в срещуположния знак Телец. Повишава се нетърпимостта, желанието за риск и вътрешното напрежение у някои хора. В здравословен план може да възникнат внезапни остри болки или кръвоизливи. Уязвимо е и кръвообращението. Във вечерните часове звездите са с по-хармонично влияние за родените под знаците и предимно през първата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби, а с по-дисхармонично за родените под знаците и главно през първата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Създава се предпоставка и за конфликти, наранявания или инциденти, неприятности от различно естество. В мунданен план във вечерните и нощни часове се повишава опасността от тежки инциденти от различно естество, криминални престъпления, агресивни прояви, скандали по високите етажи на властта, пожари, експлозии, природни катаклизми (наводнения, бури и земни трусове) или атентати в уязвимите държави по-света – Белгия, Норвегия, България, Бразилия, Гърция, Индия, Ирак, Италия, Колумбия, Куба, Мадагаскар, Мексико, Нова Зеландия, САЩ, Сърбия, Тибет, Турция, Украйна, Холандия.

На 14 и 15 март не се препоръчват операции на бъбреците, на околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, липосукция на бедрата, естетични корекции. При Луна в Скорпион във вечерните часове на 15 март могат да възникнат остри възпалителни процеси в уро-гениталната област и т.н. При случайни полови контакти да се използват задължително предпазни средства, поради опасността от предаване на инфекции по полов път.

Времето – очаквам усилване на вятъра в много райони на утрешния ден, а от сряда и нови валежи от дъжд и сняг в планините. Температурите по-вероятно е да се задържат по-ниски. Не очаквам затопляне през следващите няколко дни, а по-скоро към края на тази седмица, когато и Луната ще бъде в топлия знак Стрелец.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)