Хороскоп за 13 септември

13 септември 2018

Луната продължава пътуването си през знака Скорпион и на 13 септември. Повишени са чувствителността, интуицията, мнителността, както и желанието за постигане на целите и за достигане на най-дълбоките нива на нещата, които ни интересуват. Не сме склонни да общуваме и споделяме с всеки. Някои хора могат да се чувстват по-напрегнати емоционално и по-критични. Други ще са склонни към крайности в поведението си, към агресия и автоагресия. Мисленето е по-задълбочено, а концентрацията – добра. Денят е добър за разкриване на тайни и мистерии, за уреждане на наследствени въпроси, завещания и застраховки, за посещение при психолог. По-активни са хората с необичайни способности. Успешен ден за научно-изследователска работа и за учените, за тайните служби и полицията. Може да бъдат разкрити сериозни престъпления, свързани с наркотици, проституция или убийства. В публичното пространство е възможно да се появи информация за сексуални издевателства, за нови финансови злоупотреби и други престъпления. Възможно е да бъдат открити отново в дълбините на Земята интересни мистериозни факти от миналото и предмети с голяма историческа стойност.

На този ден в сутрешните часове Луната и Венера в Скорпион все още са в дисхармоничен аспект с Марс във Водолей и с лунните възли. До около обяд взаимоотношенията и финансовите дела могат да бъдат затруднени, да се чувстват неоценени и емоционално напрегнати родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Втората половина на деня е по-дисхармонична в емоционален план за родените вече през втора декада на същите знаци. Добрата новина е, че дисхармоничните аспекти на Луната с другите планети започват постепенно да се разпадат след 13:30 часа българско време и за родените през втора декада на посочените знаци влиянието ще бъде предимно от Луната в Скорпион. Не се натоварвайте прекалено нито физически, нито психически. Разчитайте на вътрешния си глас, първоначалната ви преценка винаги ще е вярната. Бъдете толерантни с хората и по-търпеливи, ако искате да избегнете конфликти или неприятности.

През втората половина на деня Луната активира няколко хармонични аспекта, които са по-точни във вечерните часове – с Меркурий в Дева, с Нептун в Риби и накрая съвпада с Юпитер. Денят е по-ползотворен и успешен за родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще се радвате на разбирателство с хората, мисленето ви е задълбочено, концентрацията – добра и всичко това ще ви носи повече успехи и възможност да ви оценят положително. Вечерта се очертава по-романтична за някои от вас. А други ще са настроени по-философски за нещата от живота, споделяйки мнение по интересни и мистериозни теми с приятни събеседници на по чашка хубаво питие.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)