Хороскоп за 11 септември

11 септември 2018

На 11 септември Луната транзитира през знака Везни. Тя ни дава възможност да хармонизираме взаимоотношенията си с другите и да имаме успех в обществени дейности. Подтиква ни към творчески занимания, към покупка на красиви дрехи и аксесоари. Ще се стремим към изисканост по отношение на облеклото и поведението. Във взаимоотношенията с хората ще сме склонни към отстъпки и компромиси. Ще взимаме безпристрастно решенията си, водени от желанието ни за справедливост. Следващите два дни са благоприятни за творците, адвокатите, консултантите, за работещите в шоу бизнеса, за разрешаване на съдебни спорове, за подобряване на обществения имидж, за романтични срещи и забавления. В здравословен план са уязвими бъбреците, по-лесно организма усвоява мазнините. Приемайте повече храни, богати на натриев фосфат. Ограничете сладките и тестени храни.

На този ден Луната е с по-благоприятно влияние в емоционален и здравословен аспект, както и по отношение на изявите и постиженията за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. По-неблагоприятно може да бъде влиянието й за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Сама по себе си Луната през деня не образува дисхармонични аспекти, но предизвикателният й аспект към вашите Слънца може да повиши напрежението във и около вас с околните, делата ви да вървят по-трудно. В късните вечерни часове и през нощта срещу 12 септември Луната образува неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог. Избягвайте шумни и непознати компании в нощните часове, пътувания на дълъг път. Възможни са при някои хора главоболие, нервно напрежение, нарушения в съня и т.н.

Марс от 11 септември отново навлиза в знака Водолей. До края на месеца той ще има отново по-активно влияние за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и особено за Водолей. Ако си спомняте, на 27 юли имаше пълно лунно затъмнение, което беше на 5 градуса във Водолей в съвпад с Марс и в предизвикателен аспект към Уран. Сега на Марс му предстои повторно да мине през знака, активирайки повторно този тежък аспект с Уран в Телец. Но сега те са в конфигурация и с Венера в Скорпион. Венера е планета на любовта и парите, Марс на действията и инцидентите, а Уран – на новото, технологиите, но и на разрухата. Уязвими стават както интимни, така и бизнес партньорски и междудържавни взаимоотношения, а също така и финансите. Някои от връзките в личен или политически аспект ще се разрушат. Ще чуем най-вероятно за фалити на фирми или на банки по света, а е възможен и нов срив на някоя от валутите и стоковата борса. По-неблагоприятни са дните – 12, 13, 16, 19, 20, 25, 26, 27 септември. Ако не е наложително, не теглете кредити и не взимайте/не давайте пари в заем, не правете крупни капиталовложения. Избягвайте пътувания и рисковани действия на тези дати. Квадратурата между Марс и Уран ще повиши сериозно агресията и нетърпимостта по света, като отново звездите създават предпоставки за технически аварии, инциденти с влакове и самолети/на аерогари, експлозии и пожари, атентати, природни катаклизми, протести и т.н. Марс във Водолей не благоприятства операции на вените, а до края на месеца не са препоръчителни и естетически корекции на лицето, шията и носа. Уязвими са кръвообращението и щитовидната жлеза, повишава се опасността от травми на краката – изкълчване или фрактура на кости, мускулно разтягане или скъсване на ставни връзки и т.н. Най-внимателни до края на месеца за травми, инциденти и неприятности трябва да бъдат представителите на първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)