Хилтън и Ротшилд – годеж като в приказките

13 август 2014

По-малката сестра на Парис Хилтън се омъжва: 30-годишната Ники Хилтън се сгоди за гаджето си- банкера Джеймс Ротшилд.

Правнучката на Конрад Хилтън, основател на хотелската верига Hilton, и нейният любим, представител на не по-малко известната династия Ротшилд, са заедно от 2011 г. насам. Те се срещнаха на сватбата на модела Петра Екълстоун и Джеймс Станти в Италия.

Хилтън и Ротшилд

Хилтън и Ротшилд

Именно в Италия се отправиха на почивка Ники и Джеймс, където Ротшилд направи своето предложение за брак. Запознати твърдят, че Джеймс Ротшилд е предложил на Ники Хилтън да се омъжи за него на брега на езерото Комо в изключително романтична обстановка:

„Те се разхождаха с лодка по езерото Комо и тогава той падна на едно коляно и й предложи. Беше невероятно красиво и романтично.”, разказаха вътрешни до двойката източници.

Между другото, Джеймс предварително запознал с намерението си семейството на Ники. Същият източник добави: „Преди месец  той пътува до Съединените щати за да поиска ръката на Ники от родителите й.”

Очевидно е, че родителите на булката са дали своето съгласие и двойката ще се подготвя за сватба, която вярваме, че ще е повече от приказна.

Сега влюбените пътуват из Европа за да отпразнуват годежа си.

Хилтън и Ротшилд

Хилтън и Ротшилд

Поздравления!

Снимки: Wenn/All Over Press/Getty images

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар