Филмът „50 нюанса сиво“ не дискриминира жените

05 януари 2015

Изпълнителят на главната роля в еротичния филм „50 нюанса сиво“ Джейми Дорнан заяви, че филмът не е дискриминация спрямо жените.

В интервю за ELLE UK актьорът реши да отговори на коментарите на почитателите на книгата относно спорната тема, която се развива и във филма: „Не мога да разбера защо считате, че филмът дискриминира жените. Същите техники и прийоми се използват не само от мъже, но и от представителките на нежния пол. Уверявам ви, че във всеки град има поне един човек, който иска да бъде притежаван. Когато се подготвях за тази роля, аз посетих някои интересни места, където открих, че много хора участват в нестандартни връзки. Но нашият филм не е за това! Става дума за любов! Ние не просто искаме да ви покажем какво се случва зад вратата на спалнята. Искаме да ви разкажем една модерна история за истинската любов.”

20141114-50-5

Между другото, Дакота Джонсън се опасява, че първата й голяма  филмова роля може да се окаже провал . Актрисата осъзнава, че критиците са настроени доста скептично и силно се притеснява по този повод. Самият Дорнан отказа да играе във филма напълно гол.

Jamie_Dornan

32-годишният Дорнан каза по този повод: „Искахме филма да се хареса от по-широка аудитория и да не предизвиква у никого отвращение. Не искахме сцените да изглеждат евтино, грозно или  твърде буквално. Моят договор съдържа клауза, според която публиката няма да види моят … хмм ….”

20141114-50-8

Накратко, тези, които са били шокирани от явната откровеност на книгата могат да бъдат спокойни: всичко във филма ще бъде по-целомъдрено.

Припомняме ви, че премиерата на „50 нюанса сиво“ е насрочена за 13 февруари 2015.

 

Снимки: кадри от филма

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)